≫ 

Zvezda dovela dva nova pojačanja za FIFA sekciju

Sve je jači esport tim crveno-belih

  • 3

Miloš Majdevac, novi igrač Crvene zvezde, koji je u TOP 100 u svetu; Foto: Crvenazvezdafk.com

Esports tim Crvene zvezde zvanično je dobio svoju FIFA sekciju. Prema rečima sekretara kluba Miloša Krivokapića ulazak Crvene zvezde esport u FIFA svet je logičan potez s obzirom na trend koji prate svi fudbalski velikani poput Ajaksa, Mančester sitija, Rome, Šalkea i mnogih drugih čiji takmičari već uveliko nastupaju na turnirima sa obeležjima kluba.

Za klub iz Ljutice Bogdana potpisali su Miloš Krunić i Miloš Majdevac, koji igraju na platformi Sony Playstation 4. Novi igrači će se prvi put predstaviti publici na FIFA turniru u okviru Login festivala u Belexpo centru od 28. do 29. aprila.

Miloš Krunić - novi adut Zvezde u FIFA sekciji esports tima; Foto: Crvenazvezdafk.com

Pored toga, klub je angažovao i Stevana Mačkića, pobednika FIFA turnira na prvom Gamesconu, kao tim menadžera. U narednom periodu planirani su prijateljski mečevi sa drugim fudbalskim klubovima koji su zakoračili na FIFA scenu, dok će od sledeće sezone igrači Zvezde pokušati da ostvare ozbiljnije rezultate u okviru FIFA Global Series kroz redovno igranje Vikend lige u modu Ultimate Team.

Bivši prvak Evrope i Sveta je odabirom najboljih domaćih igrača, koji su se dokazali na turnirima i online, jasno stavio do znanja kakve takmičarske ambicije ima za budućnost, pogotovo vezano za najprofitabilniji mod ove igre FIFA Ultimate Team.

Miloš Krivokapić nam je otkrio još jednu informaciju koja će biti interesantna svim ljubiteljima Crvene zvezde i Fife a to je da na oficijalnom sajtu Fife, postoji mogućnost glasanja da se Stadion Crvene zvezde Rajko Mitić nađe u novoj Fifi 19 koja izlazi na jesen.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA