Stefan Kapičić u legendarnoj igri Call od Duty, Arena Sport sprema veliko iznenađenje za e-sport!

Spremite se za emisije, turnire, bogate e-sport sadržaje...

  • 0

Nakon Deadpool i Deadpool 2, serija Better Call Saul, Love Death and Robots, naš glumac sa holivudskom adresom - Stefan Kapičić - dobio je jednu od glavnih uloga u jednoj od najvećih video igara u istoriji "Call Of Duty: Modern Warfare 2019" koja je zvanično pojavila 25. oktobra.

- Nakon tačno godinu dana od kad sam počeo da radim na ovom projektu konačno mogu da objavim da sam deo Call of duty: Modern Warfare 2019. Call of Duty je gejmerska ikona i neosporni gigant u svom žanru. Bilo je uzbudljivo raditi na jednom ovako visoko budžetnom projektu za koji se očekuje da će samo prvog dana nakon izlaska inkasirati neverovatnih 1,5 biliona dolara, što je, u merilu vrednosti, skoro celokupan box office "Osvetnika" (Avengers) .

- Činjenica je da su video igre danas jedno od najmoćnijih i najisplativijih tržišta. Prvi put sam imao priliku da radim na digitalnom liku koji će imati identičan izgled kao ja, naravno i glas. Igram legendarni Call of Duty lik Nikolaja, ali još uvek ne mogu da pričam o detaljima o mom karakteru iz razloga jer je jako bitan za priču, tako da ne bih želeo da išta otkrivam. Takođe sam uradio i specifičan glas za još jednog vrlo bitnog negativca pod imenom J-12 – ističe naš glumac, Stefan Kapičić.

Stefan Kapičić Foto: Marko Todorović

A da će tržište e-sporta doživeti veliku ekspanziju u svetu, na ovim prostorima prva je prepoznala televizija Arena sport. Regionalna medijska kuća već u svom program redovno emituje emisije e-sporta a u narednom period očekuje se i da gejmeri dobiju svoj specijalizovani program na posebnom kanalu.

Takođe, do kraja ove godine na programu Arena sport 5, biće emitovan program namenjen promociji i popularizaciji elektronskog sporta, a već od januara 2020. Arena će pokrenuti novi e-sport kanal namenjen isključivo za plasiranje sadržaja elektronskog sporta.

- U poslednjih nekoliko godina elektronski sport doživljava veliku ekspanziju u svetu. Kao kompanija koja da prati nove trendove, odlučili smo da u bliskoj budućnosti jedan od naših pet kanala emituje sadržaj vezan za e-sport. Sa druge strane kao društveno – odgovorna kompanija želimo mladima da prenesemo poruku da je to samo jedan vid zabave i rekreacije i da je jako bitno i neophodno da pored toga, omladina bude fizički aktivna – naglasio je nedavno direktor Arene sport, Nebojša Žugić.

Nebojša Žugić Foto: Arena sport

Koliku i kakvu ekspanziju elektronski sport doživljava možda najbolje može da dočara podatak da pobednik jednog prestižnog gejmerskog turnira osvaja novčanu nagradu u visini nagrade namenjene pobedniku teniskog turnira Vimbldon.

Da biste bili vrhunski sportista, poput Ronalda, Mesija ili Jokića, odnosno Stef Karija dovoljno je da umete da koristite džojstik. Ne morate da idete u teretanu, da umete da baratate loptom ili da plivate kao Milorad Čavić.

E-sport pruža mogućnost svima da budu ono što požele, a Arena sport svojim gledaocima ljubiteljima gejminga, sprema najbolje od najboljeg kroz posebne emisije, turnire i sadržaje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA