≫ 

Poznato je koliko je esport reprezentacija Srbije zaradila plasmanom u finale EP

Da su trijumfovali, Orlovi bi na ukupan iznos dobili još 40.000 evra

  • 1
Esport reprezentacija Srbije

Printskrin: Youtube/eFootball PES

Esport reprezentacija Srbije poražena je u nedelju od Italije u finalu Evropskog prvenstva u PES-u, ali će bez obzira na to dobiti novčanu nagradu od strane UEFA!

Naime, UEFA je za sve finaliste (ukupno osam igrača) odredila 100.000 evra nagrade koja će biti podeljena na jednake delove, dok će Italijani za trijumf dobiti dodatnih 40.000.

Tako barem piše na sajtu UEFA koji donosi i izjavu italijanskog igrača "AlonsoGrayfox" koji je doveo svoj tim do vođstva od 1:0 u seriji.

- Utakmica sa Francuzima u polufinalu, koju smo dobili u polufinalu, dala nam je to potrebno samopouzdanje - izjavio je reprezentativca Italije.

Podsetimo, Italijani su slavili sa 3:1 u pobedama, nakon što su u četvrtom meču dali gol za titulu u 91. minutu.

Srbija je, bez obzira na poraz, napravila odličan uspeh, a podsetimo da je u četvrtfinalu pala Španija, dok su Orlovi u polufinalu bili bolji od Rumunije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 12

    25. maj 2020 | 12:13

    Esport je jedna od najbrze rastucih industrija trenutno i nema sumnje da ce za nekih 10-ak godina biti jedan od mainstream sportova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA