≫ 

Prsata Albanka u centru pažnje tokom meča Italija - Turska: Grmi bujni dekolte voditeljke EP

Eva Murati definitivno ima čime da se pohvali

  • 11
Eva Murati Printskrin: Instagram/evamurati

Možda selekcija Albanije nije izborila plasman na Evropsko prvenstvo koje je počelo u petak, ali tamošnja novinarka Eva Murati bila je u centru pažnje tokom meča između Italije i Turske!

Barem ako gledamo komentare na društvenim mrežama, s obzirom na to da se Eva javila tokom EP i pokazala bujni dekolte po kom je, između ostalog, i poznata.

Nije poznato za koga je Eva navijala na ovom meču, ali ne bi bilo iznenađenje da je u pitanju Italija gledajući povezanost Albanije sa ovom zemljom.

Za Evu kažu da je jedna od najseksi novinarki iz regiona, a ova bivša učesnica Mis univerzuma trenutno je domaćica emisije na "Tring Sport."

Vodi svoju emisiju posvećenu Ligi šampiona, takođe se bavi glumom i "radila" je u nekoliko serija i filmova, a ni pozorište joj nije nepoznato. Karijeru je, doduše, počela kao top model.

Zanimljivo je i to da je Eva borac za ženska prava u Albaniji, te da govori engleski, italijanski, španski i pomalo francuski jezik.

Video: Dileta Leota žarila i palila na prvoj utakmici na Euru: Bodrila Italiju sa dečkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA