≫ 

Eriksen je svestan, otvorio je oči i digao ruku posle drame i reanimacije na terenu!

Dobre vesti iz Kopenghagena posle horor scena

  • 20
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Danska - Finska, Christian Eriksen, Kristijan Eriksen

Foto: Profimedia/Friedemann Vogel / AFP

Fudbaler reprezentacije Danske Kristijan Eriksen je uspeo da se povrati, svestan je posle ukazane prve pomoći, što pokazuju i prve fotografije sa lica mesta, sa stadiona "Parken", gde se iskusni plejmejker Danaca srušio i nepomično ležao desetak minuta.

Na fotografiji koja se pojavila vidi se da je Eriksen budan, da je svestan, stavio je i ruku na čelo, a prema poslednjim informacijama iz bolnice u kojoj je zbrinut, u stabilnom je stanju.

Utakmica Evropskog prvenstva između Danske i Finske je u prekidu, i prema poslednjim informacijama biće nastavljena u 19:45.

 

Eriksen se srušio krajem poluvremena, samo je poklekao, posrnuo i pao na travu gde je nepomično ležao i tada je počela borba za njegov život. Srećom, prema informacijama koje stižu iz minuta u minut o njegovom stanju, sjajni Danac je uspeo da izbegne najgori scenario.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuka

    12. jun 2021 | 19:32

    Hvala bogu

  • ГЦГ

    12. jun 2021 | 19:35

    Хвала Богу. Иначе, нешто ми је мила ова репрезентација и људи кад су умјесто нас упали и освојили првенство својевремено ... Лаудруп...

  • 3fsr

    12. jun 2021 | 19:33

    Hvala bogu 🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA