≫ 

Kakav gest Danaca, telima branili Eriksenovu dramu od kamera, režiser prenosa na udaru navijača

Mučlne scene na Parkenu obišle svet, najvažnija vest je da je najbolji igrač Danaca u stabilnom stanju

  • 2
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Danska - Finska, Christian Eriksen, Kristijan Eriksen Foto: Tanjug/AP

Danski fudbaler Kristijan Eriksen je u stabilnom stanju, zbrinut je u bolnicu u Kopenhagenu, i to je najlepša i najvažnija vest dana posle horor scena sa meča Finske i Danske tokom koje je lider Danaca pao u nesvest, ležao nepomično nekoliko minuta i borio se za život.

Mučne scene iz Kopenhagena su obišle svet, nikome ni u ludilu nije više bila bitna utakmica, svi su se jedino molili za zdravlje iskusnog Eriksena, čiju su dramu na terenu, reanimaciju i izlazak sa terena - negovi saigrači telima skrivali od kamera.

Mnogi u šoku i uplakani...

Upravo zbog neverovatnog, neljudskog poteza pre svega, da sve vreme snima uznemirujuće scene, režiseri prenosa sa "Parkena" našli su se na udaru navijača. Kako se kamere nisu gasile, niti su preusmerene, Eriksenovi saigrači su ga okružili kako se drama koja se odvijala iza njegovih leđa ne bi videla u prenosu.

I po izlasku sa terena saigrači su pratili Eriksena, doneta su i dva čaršafa kako bi mu se sačuvala privatnost u teškom momentu, dok se bori za život , i negde baš u tom momentu je i nastala fotografija na kojoj se vidi kako je povratio svest, na olakšanje svih.

U međuvremenu, navijači Finske i Danske su dovikivanjem imena i prezimena Kristijana Eriksena pružili podršku da se

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA