≫ 

Prve informacije iz bolnice o stanju Eriksena, od oca: "Diše, može da priča, budan je"

Dobre vesti stižu iz minuta u minut o fudbaleru Danske

  • 1
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Danska - Finska, Christian Eriksen, Kristijan Eriksen, Sabrina Kvist Jensen Foto: Tanjug/AP

Čitav sportski i fudbalski svet se u subotu uveče molio za zdravlje Kristijana Eriksena, koji se srušio pred kraj poluvremena meča Danske i Finske. Dugo, gotovo nikad ovako uznemirujuća scena nije viđena ni na jednom velikom takmičenju ovog ranga kao što je Euro.

Brzom reakcijom saigrača i lekarske ekipe na samom terenu, Eriksen se povratio u život, probudio se, a nakon što je zbrinut u bolnicu, stigle su i prve informacije o njegovom stanju, i to od oca igrača.

Njegove reči je medijima preneo Eriksonov agent.

- Kristijan Eriksen diše i može da priča. Budan je - izjavio je Martin Skuts, agent fudbalera, za stanicu NPO Radio 1, posle razgovra sa ocem danskog igrača.

Prema navodima pojedinih medija, ključnu ulogu u Eriksenovom spasavanu od najgoreg, odigrao je kapiten Simon Kjaer, koji je među prvima pritrčao saigraču i vadio mu jezik da se ne uguši, a potom je sa saigračima telima branio Eriksenovu dramu od kamera, uz to je i učestvovao u reanimiranju Eriksena.

Video: Horor povreda fudbalera Borca: Golman Žarkova mu slomio nogu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    12. jun 2021 | 20:33

    Svaka čast kapitenu......izgleda da pravi čovek nosi lidersku traku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA