Eriksenova 1. reakcija iz bolnice: Srećan je, ali ga čekaju ozbiljne analize, mora da bude strpljiv

Danskog fudbalera su preplavile emocije kada je video koliko ljubavi i podrške je dobio

  • 2
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Danska - Finska, Christian Eriksen, Kristijan Eriksen Foto: Tanjug/AP

Danski fudbaler Kristijan Eriksen dao je prvi intervju nakon što je kolabirao na terenu tokom meča prvog kola Evropskog prvenstva protiv Finske pred kraj poluvremena, kada je doživeo srčani udar i samo je nadljudskim reakcijama lekara koji su izvršili reanimaciju na licu mesta, ostao živ.

Svet je u momentu stao i molio se za Eriksena, a scena kada su ga defibrilatorom i masažom srca vratili u život, uznemirila je čitavu planetu. Na sreću, tim lekara sa dr Jensom Klajnfeldom spasio je Eriksenov život, on je otvorio oči i premešten je u bolnicu u Kopenhagenu, gde će dalje biti na ispitivanju.

Do sada smo o Eriksenu mogli da čujemo samo prepričavanje njegovih reči od strane ljudi koji su bili sa njim u bolnici, a italijanska Gazeta uspela da dobije dosad najopširniju reakciju Danca, uz pomoć njegovog agenta Martina Šotsa.

On je otkrio da su uz Eriksena sve vreme supruga Sabrina, otac Tomas i majka Dorte, kao i da je tu telefon, koji konstantno zvoni i na koji stižu poruke podrške.

- Pričali smo ovog jutra, šalio se, bio je u dobrom raspoloženju, video sam da je dobro. Svi želimo da razumemo šta se desilo, on želi takođe. Doktori vrše detaljne analize, to će potrajati. Eriksen se šalio sa Kjerom i saigračima, ali ne samo sa njima. Srećan je, jer vidi koliko ljubavi je oko njega. Primio je poruke iz celog sveta. Impresioniran je i onima iz Intera, ne samo od strane saigrača, nego i od strane navijača. Mora da bude strpljiv, danas će biti ponovo pod detaljnim analizama, takođe i u utorak. Ali, u svakom slučaju, želi da navija za svoje saigrače protiv Belgije - rekao je Šots.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iracdali

    14. jun 2021 | 12:08

    A niko nije spomenuo da je par dana pre utakmice primio fajzera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA