≫ 

Hapšen zbog orgija s Tijanom Ajfon, a sad je na Euru čovek od poverenja UEFA

Arbitar iz Slovenije ima burnu prošlost

  • 4
Slavko Vinčić Slavko Vinčić na meču Španija - Švedska; Foto: AP/Tanjug

Meč između Španije i Švedske je sudio Slavko Vinčić, sudija iz Slovenije koji je tokom prošle godine hapšen zbog "druženja" sa srpskom starletom Tijanom Ajfon.

Tokom maja 2020. godine, policija je sprovela akciju "Kristal", kada je u jednoj vikendici u Bijeljini privedeno 36 lica, među kojima su se našli i slovenački arbitar, kao i srpska starleta Tijana Ajfon.

Policija je tada u vikendici pronašla drogu, oružje ali i hrpu novca. Kako se navodi, policija je pronašla 10 pištolja, 14 paketića kokaina, tri pancira, na desetine mobilnih telefona i laptopova, ali i 20.000 konvertibilnih maraka u kešu.

Arbitar Slavko Vinčić se branio rečima kako je slučajno dospeo tu i da je samo na poslovnom sastanku.

- Slučajno sam se našao na tom placu, ja imam svoju kompaniju i bio sam u Bosni i Hercegovini na poslovnom sastanku. Prihvatio sam poziv na ručak i to je bila moja najveća greška, žalim zbog toga - rekao je Slavko Vinčić za slovenački list Večer, a potom je nastavio.

- Sedeo sam za stolom s društvom, odjednom je došla policija i dogodilo se šta se dogodilo. Nemam nikakve veze sa grupom koja je uhvaćena i prviedena, a ni moji poslovni partneri nemaju ništa s tim.

Sudija je nakon informativnog razgvora pušten na slobodu, a Tijana Maksimović (Tijana Ajfon) je nakon priznanja osuđena na godinu dana zatvora zbog organizovanja prostitucije.

Kako bilo, UEFA i dalje gaji ogromno poverenje prema ovom arbitru jer je tokom godine bio glavni sudija na nekoliko utakmica Lige šampiona, sad je dobio poverenje i za EURO u grupi elitnih sudija, a nakon meča Španija - Švedska, očekuje se da nastavi da sudi tokom daljeg toka prvenstva.

Zbog nje je uhapšen Slavko Vinčić, kao i još nekoliko muškaraca koji su se zadesili na toj žurci.

Portugal je jedna od najjačih reprezentacija na EURO, i mnogi smatraju da će odbraniti titulu osvojenu 2016. Ali to će morati da urade na terenu, gde danas (18.00) imaju prvi ispit protiv Mađara, koji su značajno slabiji. Kvota na Portugal u Mozzartu je najveća na svetu - 1,55, a kombinazzija 2&3+ je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mađarska - Portugal.

Video: Snimak hapšenja Tijane Ajfon i kriminalne grupe u Bijeljini

Video: Tijana Ajfon posle izlaska iz pritvora: Ja sam kolateralna šteta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eksokustodijan

    15. jun 2021 | 14:08

    Аман, маните се више Тиџе и тог судије!! Па они су само пошли теткама лек да однесу па залутали. Сигурно знате каква је у БиХ саобраћајна сигнализација како хоризонтална, тако и вертикална. Општи хаос. И како да људи (људи??) не забасају??

  • Filip

    15. jun 2021 | 14:00

    Kakva organizacija takve i sudije

  • чеда

    15. jun 2021 | 13:15

    Такви са путером на глави су најпоузданији да могу да га контролишу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA