≫ 

Sećate li se prsate Albanke sa Eura? Neviđeno se probila, pogledajte kako sad izgleda i čime se bavi

Evropsko prvenstvo u fudbalu mnogim lepim devojkama promenilo je život iz korena samo zato što su uslikane na tribinama

  • 13

Evropsko prvenstvo u fudbalu često je prilika anonimnim i lepim devojkama da preko noći postanu zvezde. Dovoljno je samo da ih zabeleži oko kamermana ili reportera i momentalno ugrabe svetsku slavu.

Mnogo je primera iz prošlosti gde su navijačice atraktivnog izgleda postajale zvezde samo zbog toga što su ih fotoreporteri uslikali, a neki od najpoznatijih primera su Larisa Rikelme, Marta Barcok, koja je ponovo na tribinama na Euru, Hrvatica Ivana Knol, ali je je poslednje Evropsko prvenstvo obeležila jedna Albanka.

Albanci su Euro 2016. godine igrali po prvi put u istoriji, i to nakon što su izbacili Srbiju iz grupe u kvalifikacijama gde je viđen i skandal sa dronom. U Marselju, na prvoj utakmici su imali veliku podršku sa tribina, a posebnu pažnju reportera izazvala je navijačica bujnog dekoltea. Ispostavilo se kasnije da je u pitanju devojka po imenu Rike Roci.

Njene fotografije preplavile su društvene mreže i grupe posvećene fudbalu i navijačima.

Ubrzo su osvenule njene vrele fotke sa Instagrama u kupaćem:

Ipak, brzo je te fotografije uklonila sa profila, a primećena je i od strane uglednih modnih kompanija, pa je postala i zaštitno lice nekih od njih.

Pošto živi u prestonici mode, Milanu, nije joj bilo teško da se probije do brendova poput Gesa, Šanela, Živanšija, Kelvin Klajna...

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Rike Roçi (@rike_roci_)

Takođe, počela je i da se bavi voditeljskim poslom, pa je angažovana za velika takmičenja od strane TV kuća upravo za neka sportska dešavanja.

Pogledajte i kako danas izgleda ova Albanka kojoj se život promenio preko noći samo zato što je uslikana na tribinama tokom Evropskog prvenstva.

Najveći derbi prvog kola EP biće odigran večeras (21.00) u Minhenu. Svetski šampioni i po kvalitetu najjača selekcija na EURO Francuska igra protiv Nemačke, koja je uvek među favoritima i igra na domaćem terenu. Kvota na Francuze je 2,85, na Nemce 2,90, na iks 3,00, a na GG3+ 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Francuska - Nemačka.

Video: Albanska voditeljka pimplovala u štiklama i polupala kafić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Требиње Леотар

    15. jun 2021 | 13:38

    Леп наслов , Невиђено се пробила и то вам верујем 🤣

  • goran...

    15. jun 2021 | 14:51

    sa cim je ona zasluzila da se o njoj pise...toliko srba,srpkinja ima,cisto sumnjam da mnoge "ovo" zanima...

  • Svemirac sa druge planete

    15. jun 2021 | 15:50

    Ma probijena je ona bila odavno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA