≫ 

Sponzori se hvataju za glavu na EURU: Nakon Ronalda, Pol Pogba sklonio flašu piva ispred sebe

Šta je sledeće, sklanjanje flašica vode?

  • 4
Pol Pogba, Hajneken Printskrin: Twitter / ViniJohny28

Hajneken je platio 45 miliona evra da bi se flaša njihovog piva nalazila na stolu tokom konferencija, ali očigledno je Pol Pogba rekao - ne može.

Euro je do sada na sve načine pokazao da će ovogodišnji turnir biti najunikatniji do sad, izuzev 11 gradova koji su domaćini, a čak je i ponašanje samih fudbalera čudno na sebi svojstven način.

Nakon što je Kristijano Ronaldo pre nekoliko dana sklonio flašicu Koka-kole, ta kompanija je doživela krah akcija od četiri milijarde evra!

Pre dve godine Pol Pogba je otišao u Meku nakon što se odlučio za Islam, a ovim činom je pokazao šta ta vera za njega predstavlja i kako se bori za nju.

Jedina stvar koja nije jasna u celoj priči je činjenica da se ispred Pogbe nalazilo bezalkoholno pivo, pa se ljudi pitaju zašto je morao da ga skloni?!

Fudbaler Mančester Junajteda nema uticaj na sponzore kao Kristijano Ronaldo, ali sigurno je da ni ljudima iz Hajnekena nije svejedno sada.

I Turcima i Velšanima danas (18.00) je presudan meč za ostanak na EURO - Turska je bez bodova, dok je Vels u prvoj rundi iščupao bod protiv Švajcarske. Kvota na Tursku je 2,70, iks je 2,95, a dvojka 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Turska - Vels.

Video: Čiji je uspeh veći - Đokovićev ili Jokićev? Pitali smo ljude na ulicama Beograda šta oni misle

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    16. jun 2021 | 10:57

    Kud će veća reklama od ove sklanjalice flaša čak mislim da su platili ti sponzori da im se flašica makne sa stola.a ko će nego neko jako popularan!! Ko bi pričao o njima i tom pivu, niko. Nebi ni primetili da su na stolu!!

  • Realno

    16. jun 2021 | 11:05

    Samo brale naplati njemu pa da vidimo dal ce skloniti Iduci put....

  • Zar ne?

    16. jun 2021 | 22:04

    Mali glumi ronalda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA