Saga se bliži kraju, zvezda EURA stiže na Nou Kamp do kraja nedelje

Kuman dobija još jednog zemljaka u ovom klubu

  • 1
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Holandija - Ukrajina Foto: Tanjug/AP

Memfis Depaj će biti četvrto pojačanje Barselone u letnjem prelaznom roku, navodi dopisnik iz ovog kluba za ESPN Lorens Moi.

Dugo se vodila bitka za potpis napadača iz Holandije, sve je bilo već rešeno i Barseloni je ostala samo formalnost oko njegovog ugovora, ali tad se u trku umešao Juve i pokušao je da osujeti njihov plan.

Očigledno "Stara dama" nije uspela u tome, a Barselona će dobiti najveće pojačanje u ovom prelaznom roku.

- Klupski advokati i predstavnici Memfisa Depaja su već obezbedili svu potrebnu dokumentaciju za ozvaničenje transfera Holanđana na Nou Kamp. Sve bi trebalo da bude gotovo do kraja nedelje - stoji u objavi novinara Lorensa Moija na njegovom Tviter nalogu.

Barslona je već krenula da pravi napad za narednu sezonu, Serhio Aguero je pristigao iz Mančester Sitija, dok se sudbina Lionela Mesija još uvek ne zna.

Argentincu ugovor ističe na kraju juna ove godine, a uprava pokušava da ga nagovori da ostane dovodeći mu pojačanja koja će pomoći njemu i klubu da se vrate u sam vrh fudbala u Evropi.

Uprava Barselone vidi u Depaju ključ koji će pomoći Mesiju da ostane u ovom klubu.

Izuzev Serhija Aguera, Barselona je već obezbedila potpise još dva igrača, iz Sitija je takođe stigao Erik Garsija, dok je iz Betisa došao Emerson, koji će najverovatnije biti prodat Interu istog leta.

Video: Hrvati strastveno navijali za Đokovića, slavili pobedu Srbina na Rolan Garosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA