Incident s padobrancem pogodio Dešana: Selektor Francuske se prisetio tragičnog gubitka iz mladosti

Legendarni stručnjak ljut na aktiviste "Grinpisa"

  • 0
padobranac

Foto: Tanjug/Ap

Ekološka organizacija "Grinpis" izvinila se zbog povreda koje je nekolicini navijača naneo njihov aktivista prilikom sletanja padobranom na Alijanc Arenu na meču Francuska - Nemačka (1:0).

Padobranac je nadletao travnjak sa natpisom "Nafta napolje" pre nego što je izgubio ravnotežu i udario u kabl viseće kamere. UEFA je saopštila da je nekoliko ljudi primljeno u bolnicu.

- Nismo imali ovakvu nameru. Želeli smo da aktivista preleti stadion i pusti loptu sa sloganom na teren - naveo je portparol "Grinpisa" Bendžamin Stefen.

 

Pun gneva je bio i akter meča u Minhenu, selektor FRancuske Didije Dešan.

- Sramota je ovo što se desilo, za malo smo izbegli tragediju. Najpre sam mislio da je sve ovo planirano, a kasnije je bilo dramatično, i na kraju je dobro što imamo samo povređene, mogla je da bude katastrofa. Mi smo morali da bežimo, a ja sam zaradio čvorugu, pošto sam udario glavom u vrh klupe - rekao je Dešan.

Kako navode francuski mediji, Dešan je ovo posebno teško doživeo, budući da mu je rođeni brat poginuo u padu aviona, kada je legendarni fudbaler imao samo 19 godina.

Video: Šahovnica se uvukla u pozadinu: Hrvatska navijačica objavila nikad vrelije snimke, mrda napred nazad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA