≫ 

Drama koja je zaledila sve u Minhenu: Iz ovog ugla se najbolje vidi ludački performans padobranca

Momak, aktivista "Grinpisa", je, srećom, samo lakše povredio nekolicinu navijača na tribini

  • 0
padobranac Foto: hooliganstv_official

Drama sa srećnim krajem odigrala se neposredno pre meča Nemačke i Francuske u Minhenu, na Euru. Priča već svima poznata: glavni akter nebeskog performansa bio je aktivista eko organizacije "Grinpis", navodno je samo želeo da obleće oko "Alianc Arene" i pošalje poruku "Izbacite naftu", međutim nešto je pošlo naopako u kontroli padobrana, pa smo ga ubrzo videli u paničnom poniranju pre nego što se bolno prizemljo na travnjak.

Redari su ga odmah lišili slobode, posle i pustili kada se utvrdilo o kome se radi, odnosno kada je bilo jasno da nije terorista, kako je u prvi mah delovalo nekima, ali će dotični "grinpisovac" odgovarati za nanošenje povreda nekolicini navijača, zbog kojih su ovi završili u bolnici.

Snimak koji se pojavio u međuvremenu, sa tribine, najbolje pokazuje koliko su upravo ti povređeni navijači imali i sreće, jer su lako mogli i da stradaju tog dana. Padobranac im se bukvalno obrušio na glave, proleteo i neke od njih dokačio, a onda se usmerio ka terenu i tamo završio svoj performans.

Čim su ga spazili i videli da nešto baš i nije u redu sa njegovim letm, neki od igrača, i sudije, su se pomakli na bezbednu udaljenost.

Nimalo naivan, i vrlo opasan let "uljeza" možete videti u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA