≫ 

Ne možete bez akreditacije čak i kad ste Ronaldo: Obezbeđenje nije prepoznalo najveću zvezdu Eura

Šta treba da se desi da ne prepoznate jednog od najboljih fudbalera ikada?

  • 1
Kristijano Ronaldo, obezbedjenje

Printskrin: Twitter / PortuGoal1

Ceo svet bruji o Kristijanu Ronaldu, zbog svega što čini na terenu već deceniju i po, a ni Euro naravno nije izuzetak. Pojačanu pažnju janosti privukao je sada već čuvenim sklanjanjem flašica koka-kole na konferenciji, međutim, ni sva slava Portugalca nije bila dovoljna radniku obezbeđenja da ga prepozna na ulazu na stadion Puškaš Arena.

Fudbaleri Portugala su igrali prvu utakmicu na ovom stadionu protiv Mađarske, ubedljivo su savladali sa 3:0, a osim samog meča, još jedan detalj, koji se desio pre meča, brzo se "razdeilo" po društvenim mrežama.

Verovali ili ne, jedan od radnika ozbezbeđenja nije prepoznao Kristijana Ronalda, pa je pojurio za njim kako bi mu proverio akreditaciju.

 

Kada bismo pitali sve ljude na ovom svetu da li su čuli i znaju ko je Kristijano Ronaldo, verovatno bismo dobili manje od jedan odsto negativnih odgovora.

Fudbaleri Portugala u narednoj utakmici svoje grupe igraju protiv Nemačke, a meč je na programu u subotu, 19. juna od 18 časova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Video: Lokateli otišao korak dalje od Ronalda i Pogbe: Doneo svoju vodu i pomerio Koka-Kolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA