Šale na Ronaldov račun ne prestaju, koka-kola pronašla svog drugog "saveznika" na Euru

Ko će sledeći da napravi vic s flašicama?

  • 0
Andrej Jarmolenko, euro2020 Printskrin: Twitter / ZoryaLondonsk

Nakon selektora Rusije Stanislav Čerčesov koji se našalio sa pričom o pomeranju flašica na konferenciji, njegov primer je sledio i Andrej Jarmolenko koji je ostavio zajedno sve ono što su drugi, u šali, sklanjali.

Mnogo priče na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu je otišlo na teme koje se ne tiču same igre, a najviše na trend koji je započeo Kristijano Ronaldo - pomeranja flašica pića na konferencijama. Nakon što su mnogi igrači pomerili piće, koka-kola i Hajneken su pronašli i svoje saveznike.

Naime, prvo je selektor Rusije na pitanje šta misli o ovom trendu uzeo dve flašice soka i otvorio jednu o drugu, te uzeo gutljaj.

Nakon utakmice između Ukrajine i Severne Makedonije, heroj Ukrajinaca Andrej Jarmolenko je uradio sličnu stvar.

Kada su ga pitali za komentar o pomeranju flašica, Ukrajinac se nasmejao, uzeo je dve flaše koka-kole i stavio jednu do druge, a onda je uzeo i flašu Hajnekena koju je dodao pored, glasno se nasmejao i ostavio šaljiv komentar.

- To je to momci, zovite me za sponzorstvo - izjavio je Jarmolenko, a ta njegova rečenica je izazvala ogroman smeh u sali za konferencije.

Video: Lokateli otišao korak dalje od Ronalda i Pogbe: Doneo svoju vodu i pomerio Koka-Kolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA