≫ 

Zbog golišavih fotki sestre je imao problema, dao je najlepši gol na EP: Od koga to Englezi strepe?

Patrik Šik će u utorak veče na Vembliju biti u centru pažnje

  • 2
Patrik Šik, Škotska - Češka Šik posle gola Škotima Foto: AP/Tanjug

Onim golom sa pola terena protiv Škotsje, češki napadač Patrik Šik u neku ruku je obeležio početak Evropskog prvenstva na kom je njegova selekcija već posle dva kola obezbedila plasman dalje!

Međutim, u nesuđenoj grupi Srbije, grupi D, Česi su i dalje u igri za prvo mesto i u večerašnjem meču protiv Engleske potrebno im je da uzmu makar bod.

Na stranu to što će prvo mesto doneti težeg rivala u nokaut fazi, engleski mediji smatraju da njihova selekcija neće kalkulisatii da će ići na pobedu kako bi dominantno sa vrha grupe završili prvu fazu.

Istovremeno, Šika ističu kao najveću opasnots po njihov gol, što i nije iznenađenje s obzirom na to da je napadač Bajera iz Leverkuzena dao tri gola u dva kola i jedini je strelac za Čehe na EURO.

Dete je Sparte iz Praga, u Romu je 2017. stigao iz Sampdorije kao najveće pojačanje u istoriji kluba, ali je u Rimu imao određene probleme. Pre svega iz zbog atraktivne sestre Kristine Šikove koja je "tih dana" punila stranice žute štampe golišavim fotkama.

Šikova je top model koja ima sopstveni brend, a koja je karijeru gradila najviše u SAD. Otuda i ne čudi što je na plažama Los Anđelesa i Majamija bila glavva meta paparaca, dok je i na Isntagramu privlačila pažnju tako što je objavljivala fotke bez odeće.

I sam Šik umalo nije napustio fudbal zbog mode dok je igrao za Bohemijans. Zbog atraktivnog izgleda čak je učestvovao i na Nedelji mode u Milanu, ali mu je lopta ipak bila draža.

Sezonu 2019/20 je proveo u Lajpcigu na pozajmici iz Rome, a na 22 meča dao je 10 golova. To ga je i preporučilo Leverkuzenu za koji je na 29 mečeva ove sezone bio strelac devet puta. Ukoliko mrežu zatrese i Englezima, nema sumnje da će mu cena posle ovog EP i te kako porasti.

Video: Odepili ste za odbojkašicom i njenom sestrom: Ali prelepe su seke i drugih sportista i sportistkinja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA