Fotka koja obilazi svet: Gol Engleza izbacio jednu navijačicu u prvi plan i naterao je da se "skine"

Sterlingov pogodak izazvao delirijum širom Engleske, posebno je "vrelo" bilo u Mančesteru

  • 3
Euro 2020 fudbal Engleska - Češka

Foto: Profimedia/BPI / Shutterstock Editorial

Fudbalska reprezentacija Engleske imala je na poluvremenu vođstvo prptiv Češke rezultatom 1:0, što jednom od domaćina Evropskog prvenstva donosi prvo mesto u grupi D i ostanak u Londonu i u osmini finala!

Česima je u toj borbi za prvo mesto potreban makar bod, ali su poklekli već u 12. minutu kada je Džek Griliš pronašao Rahima Sterlinga, a ovaj glavom sa nekoliko metara obradovao naciju.

Toliko da je jedna navijačica Gordog albiona od izbuđenja ostala bez duksa u kom je došla na trg, te je zbog kratke crvene majice i šortsa polako počela da obilazi svet.

Naime, njena fotografija se našla u skoro svim medijima kao naslovna, što i nije iznenađenje s obzirom na to da može da se pohvali atraktivnim izgledom.

Naravno, nije bila jedina koja je poluvreme "završila" u ekstazi, jer su trgovi i ulice širom Engleske u prazničnom raspoloženju. Iako prvo mesto donosi težeg rivala u nastavku - i to onog iz grupe gde su Francuska, Portugalija i Nemačka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skids

    23. jun 2021 | 07:24

    Njihova najlepša devojka je kod nas prosečna tvrdim da imamo najlepše žene u evropi a i šire generalno Englezi su izrazito ružan narod zato su i izkomplesirani

  • BAJA

    23. jun 2021 | 07:27

    Nase jesu lepse ali previse imaju plastike na sebi a manje natura i gimnastike. Cast izuzecima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA