≫ 

Ovakva emocija može da se vidi samo na EURU: Nemačka policija slavila pobedu i prolaz Hrvatske dalje

Ovakav uspeh je i vredan ovakvog slavlja

  • 4
Nemacka policija, Hrvatska

Printskrin: Youtube / Fenix_Magazin

Fudbaleri Hrvatske su pobedom protiv Škotske od 3:1, uspeli da se kvalifikuju u narednu fazu Evropskog prvenstva, a navijači ove zemlje iz Frankfurta su taj uspeh proslavili, ni manje ni više, nego sa policijom tog grada.

Reprezentaciji Hrvatske je ovaj meč bio "biti ili ne biti", remijem bi obe ekipe ispale iz daljeg takmičenja, dok je pobeda i jednima i drugima garantovala sigurno mesto u narednoj fazi.

Hrvati su poveli, Škoti još brže izjednačili i sve je vodilo ka najgorem scenariju za obe ekipe, međutim, Luka Modrić je sjajnim golom doneo svojoj ekipi prednost, da bi samo nekoliko minuta kasnije Perišić povisio na 3:1.

Na ulicama širom Hrvatske se moglo videti slavlje, ali su takođe i navijači koji žive izvan granica zemlje umeli da proslave ovaj uspeh. Jedan nesvakidašnji video klip dolazi iz Frankfurta gde su navijači slavili zajedno sa policijom iz ovog grada.

Podsetimo, Hrvati će u narednoj fazi takmičenja igrati protiv drugoplasirane ekipe iz Grupe E u kojoj se nalaze Poljska, Španija, Slovačka i Švedska. Trenutno stanje na tabeli u toj grupi je izuzetno komplikovano, te bi Hrvatska mogla da dobije bilo koga od ove četiri ekipe.

Posle dva remija u prva dva kola, Španija danas (18.00) mora da savlada Slovačku kako bi prošla grupu. Ali i Slovaci sanjaju prolaz, a njima bi i remi verovatno odgovarao. Kvota na Španiju je 1,25, a na duplu šansu 1X 3,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Slovačka - Španija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Ejton zakucao preko Hrvata za pobedu u posl4ednjoj sekundi: Finiks kao pravi feniks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    23. jun 2021 | 10:14

    Bas cudno da Nemci i Hrvati zajedno slave.nesto mi poznato (iz proslosti),al ne mogu da se setim gde su to zajedno u prošlosti slavili

  • Lukas

    23. jun 2021 | 11:43

    Nacisti ne zaboravljaju svoje.

  • Boske100

    23. jun 2021 | 12:36

    Jel bilo kao u Zagrebu 1941?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA