≫ 

Ščensni opet počinio greh: Zbog cigareta ga oterali iz Arsenala, on zapalio ispred selektora Poljske

Hoće li ovoga puta biti reakcije nadležnih u Poljskoj?

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Španija - Poljska

Foto: Tanjug/AP

Poljski golman, Vojćeh Ščensni uhvaćen je na kameri kako puši cigaretu nedugo pre utakmice između Poljske i Španije koja je odigrana pre nekoliko dana, a koja je završena nerešenim rezultatom, čime su momci iz Istočne Evrope zadržali šansu da se domognu mesta u osmini finala.

Na tom meču je Alvaro Morata doveo Špance u prednost, da bi Robert Levandovski devet minuta po ulasku u drugo poluvreme poravnao i postavio konačan rezultat. Golman Poljske je odbranio penal Đeraru Morenu, na sve to.

Dok je Poljak napuštao hotel u Sopotu, pre nego što je otputovao u Sevilju, držao je u svojoj ruci kutiju cigareta, kao da se oko njega niko ne nalazi i kao da je to što radi potpuno normalno za jednog sportistu.

 

Pamte navijači Arsenala da je Ščensni pušio i dok je nosio njihov dres. Uhvatili su ga - ne jednom, već dva puta - a to je uzrokovalo da ga Arsen Venger kazni sa 20.000 funti (oko 23.000 evra) jednom prilikom. Sve to se odigralo 2015. godine u svlačionici posle poraza od Sauthemptona prvog dana Nove godine.

Posle tog incidenta nikada više nije ni zaigrao za Arsenal, pozajmljen je Romi, a onda je otišao u Juventus. Štaviše, Ščensni ne krije da je ranije konstantno imao paklicu pri ruci.

- U to vreme, bio sam okoreli pušač i trener je to dobro znao. Nije samo hteo da niko puši u svlačionici, a i ja sam to znao. Emocije su me ponele i morao sam da zapalim jednu posle utakmice. Otišao sam u ćošak od tuš-kabine, kako me niko ne bi video. Neko je to video, ne čak ni Venger, ali mu je to prijavio - rekao je Ščensni.

Video: Ovako se fudbaleri Partizana pripremaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA