Ronalda gađali flašicom Koka kole: Navijači Francuske pronašli "savršeno" oružje za Kristijana

Ronaldo ne može da pobegne od ovog pića na Euru

  • 3
Kristijano Ronaldo, Koka Kola Foto: Profimedia/AFP

Reprezentacije Portugalije i Francuske odigrale su nerešeno 2:2 u poslednjem kolu grupe F Evropskog šampionata, na ovaj način obe selekcije su prošle u narednu fazu takmičenja.

Prednost Portugalcima je doneo Kristijano Ronaldo golom iz penala u 31. minutu, a samo 15 minuta kasnije je Benzema izjednačio.

Karim Benzema je početkom drugog poluvremena postigao i još jedan gol, s obzirom na to da je u tim trenucima i Mađarska vodila - Portugalija bi ispala u takvim okolnostima.

Međutim, ponovo na scenu stupa Kristijano Ronaldo i iz još jednog penala poravnava rezultat na 2:2, kasnije su i Nemci izjednačili, te su Portugalci kao trećeplasirani prošli u narednu fazu takmičenja.

Nakon što je postigao drugi gol, Kristijano Ronaldo je krenuo da ga slavi ispred navijača Francuske, što je rezultiralo time da su ga oni gađali flašicama koka-kole, na svu sreću, one su ga promašile za nekoliko centimetara.

Podsetimo, koka-kola je izgubila preko 4 milijarde evra jer je upravo Ronaldo pomerio njihove flašice na konferenciji za štampu.

Ovakav akt Portugalca je kasnije podstakao i još neke fudbalere na slične radnje, a sve u cilju "nečeg većeg", sve dok UEFA nije donela zabranu da se ovakve stvari rade.

Video: Lokateli otišao korak dalje od Ronalda i Pogbe: Doneo svoju vodu i pomerio Koka-Kolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA