≫ 

Euforija drma Hrvatsku: Za nekoliko sati "planule" ulaznice za duel sa Španijom

Hrvatski savez je do 15 sati popodne rasprodao sve ulaznice koje su imali od UEFA

  • 6
navijači hrvatske Foto: Tanjug/Ap

Hrvatski fudbalski savez pustio je danas u 11 sati u prodaju oko 3500 ulaznica za sektor gde će na Parken stadionu u Kopenhagenu biti smešteni hrvatski navijači. Ulaznice su odmah razgrabljene, pa bi Hrvatska u osmini finala protiv Španije trebalo da ima dobru podršku.

- Prodaja ulaznica za hrvatski sektor počela je u 11:00 sati putem Uefinog portala za ulaznice, a ulaznice su se mogle kupiti uz pomoć pristupnih kodova. Oko 15:00 sati rasprodane su sve raspoložive utakmice za hrvatski sektor koji će tako biti do kraja popunjen na utakmici osmine finala EURA 2020 protiv Španije - piše na stranicama HNS-a.

Hrvatski fudbalski savez preporučuje svim navijačima, nezavisno od zemlje iz koje dolaze u Kopenhagen, praćenje aktualnih informacija o pravilima ulaska u Dansku na službenim stranicama danskih vlasti.

U petak 25. juna počeće će slobodna prodaja ulaznica za neutralne sektore putem UEFA-inog portala za ulaznice ako ostane neiskorištenih ulaznica iz drugih kvota koje UEFA ima na raspolaganju.

Dosad je na utakmicama Eura odigranim u Kopenhagenu bilo dozvoljeno malo manje od 24 tisuće navijača.

Video: Najseksi navijačica Hrvatske zapalila Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja So

    24. jun 2021 | 20:34

    Euforija pred ispadanje.

  • Joja sa Kozare

    24. jun 2021 | 20:51

    Španijaaaaaaaaa

  • miro

    24. jun 2021 | 23:29

    Necu nista da kazem jer nase Srbe Milojko Pantica da bi se Hrvatim ulizao je rekao da samo klerofasisticka Srbija ne navija za Hrvatsku.Imam snimak sa hrvatske televizije ako mi ne verujete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA