Najbolji fudbaler Engleske ide u Mančester Siti: Ostrvo "podrhtava" zbog rekordnog transfera!

Jure za jednim Englezom, a kupili drugog...

  • 4
Dzek Grilis, Hari Kejn, Engleska

Foto: Tanjug/AP

Mančester Siti je već dogovorio transfer Džeka Griliša za 100 miliona funti (preko 130 miliona evra), a realizacija ovog transfera će biti gotova nakon Eura, prenosi Dejli Mejl.

Pep Gvardiola po svaku cenu želi da osvoji Ligu šampiona naredne sezone, nakon što su poraženi u finalu od Čelsija, pa je s klubom već krenuo u "remont" ekipe.

Klub je napustio iskusni Serhio Aguero, otišao je i mladi Erik Garsija, dok se još ne zna da li će Fernandinjo produžiti ugovor, a na izlaznim vratima je i Bernardo Silva.

Kao zamenu za Aguera, Gvardiola je naciljao Harija Kejna iz Totenhema, već su poslali i prvu zvaničnu ponudu od preko 100 miliona funti, ali Danijel Levi ne želi da pristane na bilo šta manje od 150 miliona.

Pokušava Siti da u transfer ubaci i neke od svojih igrača, ali i dalje prema rečima prvog čoveka Totenhema "to nije dovoljno".

Euro 2020 fudbal Engleska - Češka

Foto: Tanjug/AP

Međutim, na drugoj strani je Siti završio jedan od najvećih transfera u njihovoj istoriji, naime, Džek Griliš će potpisati višegodišnji ugovor odmah nakon Eura, a ovim transferom će biti oboren i britanski rekord u visini obeštećenja.

Griliš je trenutno igrač koji je u najboljoj formi među reprezentativcima Engleske i mnogi ga smatraju trenutno najboljim igračem Gordog Albiona.

Dejli Mejl prenosi da će "Građani" za transfer jednog od najboljih engleskih fudbalera iskeširati 100 miliona funti, odnosno nešto više od 116 miliona evra, a da će uz određene bonuse cena moći još da naraste.

Džek Griliš

Foto: AP/Tanjug

Aston Vila sa druge strane je aktivno ušla u ovaj prelazni rok, Ešli Jang je potpisao ugovor s klubom iz Birmingema nakon što je napustio Inter, a takođe su čelnici Vile pobedili Arsenal i doveli najboljeg igrača Čempionšipa, Emila Bunediju.

Kako god, prelazni rok još uvek nije zvanično ni počeo, a leto je već postalo "vrelo". Kako navode razni svetski mediji, postaće još vrelije u narednom periodu kada priče oko Mesija, Halanda, Embapea i ostalih zvezda dobiju svoj završni čin.

Video: Prvi trening na +37: Fudbaleri Crvene zvezde odradili prvi trening

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Шумадија

    25. jun 2021 | 13:35

    Нема од тога ништа. Пише Дејли мејл...

  • Gorzn

    25. jun 2021 | 16:33

    Siti neka nekupuje Igrace Bolje Da Da Uefi Jos 400 miliona i za 500 Kupi Usati Pehar

  • Cure

    25. jun 2021 | 14:40

    Ma.vi ste englezi poludelii odavnooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA