Pretila je da bude nova Larisa Rikelme: Otkriveno ko je atraktivna navijačica sa meča Engleza i Čeha

Džes ima samo 18 godina i bavi se suđenjem

  • 2
Navijači Engleske Foto: Ap/Tanjug

Pre nekoliko dana, tokom meča između Engleske i Češke, svet je obišla fotografija atraktivne navijačice koja se radovala golu Rahima Sterlinga na ulicama Manečestera!

Retki su bili mediji koji izveštaj trijumfa Gordog albiona nisu "ispratili" fotkom pomenute devojke koja je polako pretila da bude nova Larisa Rikelme - prsata Paragvajka koja je posle Mundijala 2010. godine izrasla u jednu od najpoznatijih navijačica sveta.

Otuda i ne čudi što su engleski mediji vrlo brzo pronašli devojku u crvenoj majici i šortsu koja, verovali ili ne, ima samo 18 godina. U pitanju je Džes Pris koja, inače, radi i kao fudbalsi sudija mlađih kategorija.

- Sem Džonston je moj omiljeni igrač. Volim i Doša Stonsa, takođe i Džeka Griliša - rekla je Džes za "San."

Zanimljivo, Džes je navijačica VBA i do svoje 16. gdoine je igrala fudbal. Međutim, odlučila je da se prebaci na suđenje i sada deli pravdu klincima do 14 godina.

- Mislim da Engleska ovog puta može da dođe do kraja i osvoji titulu. Imamo igrače svetske klase i možemo svakoga da pobedimo - rekla je ova engleska navijačica koja nije aktivna na društvrenim mrežama, ali zato i nastavku možete pogledati fotke pomenute Larise Rikelme:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strim

    25. jun 2021 | 17:56

    Atraktivna ko traktorska guma. Dajte ljudi gde je bre ovo dobra riba,Larisa 4 puta bolja,ne mogu ni da se porede.

  • Др

    25. jun 2021 | 19:02

    Па, јел успела?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA