≫ 

Vels i Danska zbog golmana ušli u istoriju EURA!

Šmajhel i Vard u centru pažnje na otvaranju osmine finala EP

  • 0
Kasper Šmajhel Golman Danske Kasper Šmajhel Foto: AP/Tanjug

Fudbalske reprezentacije Velsa i Danske ušli su u subotu popodne u istoriju Evropskih prvenstava zbog svojih golmana Denija Varda i Kaspera Šmajhela!

Razlog je taj što nikada do sada nismo na EURo videli da dva golmana iz jednog kluba igraju jedan protiv drugog, a upravo to se desilo na "Krojf Areni"  s obzirom na to da su obojica članovi Lestera.

Šmajhel je, naravno, prvi čuvar mreže Lisica i kao stariji i iskusniji kolega tešio je Varda i bodrio ga posle utakmice u kojoj su Danci pokazali moć.

Danci su slavili rezultatom 4:0, a dvostruki strelac bio je Dolberg. U samom finišu, kada je sve već bilo gotovo, mrežu Varda tresli su Mejle u 88. i Brajtavjt u 94. minutu.

Lepo i efikasno je Holandija igrala u grupnoj fazi, lako došla do osmine finala, gde je danas (18.00) čeka Češka koja je najviše zahvaljujući remiju s Hrvatskom prošla dalje. Kvota na keca je 1,77, na kombinazziju 1&3+ 2,65, a na duplu šansu X2 2,06. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Holandija - Češka

Portugalci nisu ubedljivi u grupi, a nisu ni mogli da budu, s obzirom na to protiv koga su igrali, dok je Belgija prema očekivanjima lako prošla dalje. Večeras (21.00) će jedan od ova dva favorita morati da napusti EURO. Kvota na pobedu Belgije je 2,55, na Portugal 2,85, a na iks 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Portugal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA