≫ 

Veliki peh za Hrvate, Perišić ima koronu, izgubljen je sve do finala

Loše vesti za "kockaste" pred meč sa Španijom

  • 37
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Hrvatska - Češka Foto: Tanjug/AP

Hrvatski fudbalski savez u subotu je kasno uveče saopštio loše vesti: jedan od najboljih igrača ekipe zlatka Dalića Ivan Perišić pozitivan je na koronavirus.

To automatski znači da će fudbaler milanskog Intera i jedan od najboljih hrvatskih reprezentativaca propustiti utakmicu osmine finala Eura protiv Španije u ponedeljak.

Perišić, prema protokolima, mora u samoizolaciju 10 dana pa bi propustio i eventualno četvrtfinale protiv boljeg iz dvoboja Francuske i Švajcarske, a ukoliko Hrvati doguraju do polufinala, ni u tom meču neće moći da igra.

Perišić bi mogao da se vrati na teren tek u finalu, ukoliko Hrvati naravno naprave taj podvig.

Ovo je težak udarac za selektora Dalića jer mu je Perišić bio nezamenjiv na krilnoj poziciji, gde bi alternative sad mogle da budu Rebić, Brekalo ili Oršić. U prva dva kola na krilnoj poziciji Dalić je koristio i Andreja Kramarića.

Lepo i efikasno je Holandija igrala u grupnoj fazi, lako došla do osmine finala, gde je danas (18.00) čeka Češka koja je najviše zahvaljujući remiju s Hrvatskom prošla dalje. Kvota na keca je 1,77, na kombinazziju 1&3+ 2,65, a na duplu šansu X2 2,06. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Holandija - Češka

Portugalci nisu ubedljivi u grupi, a nisu ni mogli da budu, s obzirom na to protiv koga su igrali, dok je Belgija prema očekivanjima lako prošla dalje. Večeras (21.00) će jedan od ova dva favorita morati da napusti EURO. Kvota na pobedu Belgije je 2,55, na Portugal 2,85, a na iks 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Portugal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    27. jun 2021 | 08:25

    Koje bre finale?ovi danas ispadaju kao iz voza

  • Goran Srbenda

    27. jun 2021 | 09:22

    Iako imam prijatelje u hrvatskoj i tamo sigurno jos ima normalni ljudi ja sam uvek i bicu uvek protiv hrvatske u svakom sportu dok je ovakva politicka garnitura na vlasti koja sve radi protiv Srbije i koja se ne trudi da uspostavi bolje odnose. Mi im stalno pruzamo ruku a oni nas stalno provociraju.

  • Boris

    27. jun 2021 | 09:29

    Moze mi hrvat biti prijatelj, mada ih nemam. Mogu podrzati pojedinacnog sportistu/umetnika iz hrvatske, ali njihovu drzavnu reprezentaciju ne mogu i tacka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA