Ronaldo se oglasio posle ispadanja Portugalaca sa EP i poslao gospodsku poruku

Kapiten Portugalije čestitao Belgiji i poželeo sreću ostalim ekipama u nastavku takmičenja

  • 5
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Belgija - Portugalija Foto: Tanjug/AP

Poraz od Belgije u osmini finala Evropskog prvenstva teško je pao kapitenu selekcije Portugalije Kristijanu Ronaldu koji je, prema rečima selektora Fernanda Santoša, čak i plakao u svlačionici!

Dan kasnije, jedan od najboljih igrača sveta svih vremena oglasio se putem Instagrama posle ispadanja Portugalaca sa EURA, verovatno i poslednjeg na kom je igrao.

- Nismo postigli željeni rezultat i poleteli smo pre nego što smo želeli. Ali, ponosni smo na naš put na ovom turniru. Dali smo sve od sebe da odbranim evropsku titulu. Ovaj tim je pokazao da još može da donese radost Portugalcima - rekao je Ronaldo i dodao:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

- Navijači su nas neumorno podržavali od prvog do poslednjeg trenutka. Borili smos e da opravdamo to poverenje. Nismo uspeli da stignemo tamo gde smo želeli, ali smo zahvalni na svemu. Čestitke Belgiji i puno sreće ostalim ekipama. Vratićemo se jači. Napred Portugalija.

Inače, Portugalci su od Belgije izgubili rezultatom 1:0 (gol je postigao Torgan Azar), iako su u drugom poluvremenu imali nekoliko sjajnih šansi za poravnanje. Čak su pogodili i stativu, ali je Belgija ta koja će u četvrtfinalu na megdan Italiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    28. jun 2021 | 14:47

    Jedan i neponovljivi... Cr7. Svaka cast gospodine

  • celavi70

    28. jun 2021 | 13:51

    Sto bi rekao Zika Pavlovic: "neces prijatelju daleko sa vodom" !Da ste pili koka kolu mozda bi i prosli ! Ovako...kme,kme

  • oki

    28. jun 2021 | 18:48

    A kad si ti gospodine ispo zašto nebi i mi Hrvati :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA