≫ 

Pojavila se prva fotka Eriksena po izlasku iz bolnice: "Divno je videti ga ovakvog"

Danac se oporavlja 60 kilometara severno od Kopenhagena

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Danska - Finska, Christian Eriksen, Kristijan Eriksen Foto: Tanjug/AP

Danski reprezentativac Kristijan Eriksen nedavno je izašao iz bolnice, nakon što je u 1. kolu Evropskog prvenstva doživeo srčani udar na meču sa Finskom!

Eriksenu je u međuvremenu ugrađen defibrilator i pušten je na kućno lečenje, dok vreme trenutno provodi u Tisvildeo - gradiću koji je 60 kilometara udaljen od Kopenhagena.

Tamo se na plaži fotografisao sa jednim 11-godišnjim dečakom koji je fotku objavio na Instagram, a  ona je ujedno i prva otkako je Eriksen izašao iz bolnice.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Bjørn Bindzus (@bjornbindzus)

- Veselo poziranje sa najpoznatijim čovekom na svetu - napisao je klinac kog je danski "BT" pronašao i uzeo mu izjavu: - Eriksen izgleda dobro što se tiče zdravlja, divno je videti ga ovakvog!

Podsetimo, Eriksen protiv Finske u jednom trenutku nije davao znake života, a najverovatnije nikada više neće igrati fudbal. Ugovor sa Interom ima do 2024. i klub iz MIlana je već poručio da će ga ispoštovati do kraja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA