≫ 

Transfer veka u Holandiji: Prešao kod Tadića za siću, navijači mu pale dresove i spremaju pakao

Hrabra odluka krilnog napadača...

  • 4
Bergajs

Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Twitter/@HooligansTV_eu

Samo što je Evropsko prvenstvo završeno, a Holanđani neslavno ispali u osmini finala od Češke, njihov klupski fudbal zadesio je novi potres.

Jedan od najboljih fudbalera Fejenorda Stiven Bergajs (29), odlučio je da napusti Roterdam i pojača redove najvećeg rivala Ajaksa.

Bergajs je iskoristio mogućnost da prevremeno (godinu pre isteka ugovora) napusti Fejenord, kome sleduje obeštećenje od oko 5,5 miliona evra, dok će fudbaler u Amsterdamu zarađivati 4 miliona i biti u rangu sa najplaćenijim igračima Ajaksa - Dušanom Tadićem i Sebastijanom Aleom.

FK Holandija - Letonija, FC Netherland - Latvia

Foto: Tanjug/AP

Krilni fudbaler je ovog leta bio član selekcije Holandije koja je igrala na Euru, ali se nije proslavio. Uprkos toj činjenici, ovaj transfer se smatra "poslom veka" jer se retko dešavalo da igrači menjaju sredinu na relaciji Roterdam - Amsterdam zbog međusobne mržnje navijača dva kluba.

Njegov transfer, naravno, izazvao je veliku bru u u Roterdamu, a besni navijači Fejenorda počeli su da spaljuju masovno njegove dresove, jer ne praštaju izdaju. Možemo da zamislimo kakav ga pakao očekuje kada bude gostovao sa "Kopljanicima" na čuvenom "De Kajpu".

 

Video: Beretini uz lepu Hrvaticu na Vembliju preboleo poraz od Novaka: Ovako je ludovao zbog Italije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    12. jul 2021 | 19:57

    steven berghuis = steven berhaus pravilan izgovor makar u holandiji

  • 🔴🔵⚪

    12. jul 2021 | 21:33

    Ovaj kao Kleo kada je presao u crno belu familiju. Navijaci zvezde najbolje znaju koliko to boli. Jos ako se bude nadavao golova...🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA