≫ 

Među prvima otpisan iz reprezentacije, ali i dalje preponosan na nju: Lepe reči Danila Anđušića zbog Orlova

Novi košarkaš Partizana je jednom rečenicom iskazao svu hvalu na račun našeg nacionalnog tima

  • 6
Danilo Anđušić Foto: MN Press

Reprezentacija Srbije je veoma lako i dominantno uspela da savlada reprezentaciju Finske na Evrobasketu sa 100:70. Kao švajcarski sat je radila četa Svetislava Pešića, te nisu prepustili Skandinavcima niti promil prilike da preokrenu. Koliko je sve to bilo dobro govori i činjenica da su se zbog meča oglasili i eminentni ljudi iz sveta košarke na društvenim mrežama.

Jedan od njih jeste i Danilo Anđušić, košarkaš koji se ovog leta vratio u Partizan iz Monaka i koji je bio skoro pa neizostavan deo na okupljanjima reprezentacije do nedavno.

Naprasno je Svetislav Pešić odlučio da ga ne pozove na pripreme, tako što mu nije ni rekao ništa, ve će je Anđušić sve saznao iz medija. Ipak, čak i pored toga, Anđušić je pokazao da čvrsto stoji uz naš nacionalni tim i to se videlo na meču sa Grčkom gde je bodrio ekipu pored terena, dok je sada ponovo pokazao oduševljenje.

- Baš lepa košarka - kratko je napisao Danilo Anđušić na svom Tviter profilu aludirajući na veoma ubedljivu pobedu Orlova protiv Finske.

Video: Pešić o stanju Marinkovića: Uzeo je potrebne lekove! Sa Milutinovim moramo da budemo strpljivi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Make

    6. septembar 2022 | 08:44

    Sad samo intervjuisite I namecite temu igraca koje Svetislav Pesic nije pozvao . Selektor mora nekog precrtati , selektor I jeste za to ,Sama rec kaze . Jucer smo videli snimak i pesmu Teovog brata,kulturni neki ljudi. Vlada Djurovic koji u zivotu nije osvojimo nista rece za naseg jednog reprezentativca da je " jadnik" Koliko vise ima tih Sto sve znaju a nikad se nisu medaljom okitili? Dok Pesic podmladjuje reprezentaciju ,uvodi I profilise igrace za Svetsko prvenstvo u Srbiji se skupila kuka I motika pa zabada klipove u tockove . Kad donesu zlato valjaju Tri Dana docek na balkonu a onda pljuvacina.

  • NN

    6. septembar 2022 | 08:19

    Samo se Davidovac ne snalazi nikako...

  • СрбИН

    6. septembar 2022 | 09:36

    Сви смо ПРЕПОНОСНИ што те селектор није позвао! БРАВО Пешићу

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA