≫ 

Tuga u kući Veselog: Jan srpskim novinarima otkrio kako je reagovala njegova žena na ispadanje Orlova

- Žena mi je rekla danas pre utakmice, "ajde bar neko da prođe danas iz kuće", ali nažalost nismo uspeli - kaže nam češki reprezentativac

  • 2

Jan Veseli nije uspeo da napravi senzaciju sa Češkom i da izbaci jednog od glavnog favorita za zlato, reprezentaciju Grčke. Česi su skupo prodali kožu, ali Grci nisu dozvolili novo iznenađenje i senzaciju, nakon ispadanja Srbije.

Posle meča, Jan je proćaskao i sa srpskim medijima, na tečnom srpskom jeziku, koji je naučio dok je igrao za Partizan, a takođe se on priča i u njegovoj kući, pošto mu je žena Srpkinja.

Pitali smo Veselog baš i za reakciju supruge, koja je imala dvostruku tugu, jer je ispao i njen muž, ali i njena reprezentacija.

- Biće tuga u kući. Žena mi je rekla danas pre utakmice, "ajde bar neko da prođe danas iz kuće", ali nažalost nismo uspeli. 

Ipak, ponosan je na partiju svoje ekipe protiv Grka predvođenih Janisom.

- Pa, bogami, mislim da smo izvukli iz njih maksimum, pokazali smo nekim drugim ekipama kako igrati protiv njih. Ali naša klupa je kratka, za razliku od njihove. U četvrtoj četvrtini smo popustili, ali iskreno sam zadovoljan kako smo prošli.

Još jednom se dotakao ispadanja Srbije od Italije.

- Ovo se desilo prošle godine da je Srbija izgubila od Italije, onda smo mi prošli Grke u Kanadi u kvalifikacijama za OI. To je bila prva stvar što je bilo rečeno u svlačionici, da se malo motivišemo pred meč, ali ja sam baš zadovoljan ovom utakmicom.

Njegova supruga je bila posebno tužna posle poraza Srbije.

- Iskreno, nije verovala, baš, baš je bila tužna. Ali šta da se radi.

- Neću da se žalim i da plačem, ali sa svim tim stvarima, ja sam prezadovoljan.

Našalio se i posle jednog pitanja, da li je ovo početak nečeg dobrog za njega i reprezentaciju Češke.

- Početak čega? Imam 32 godine, ljudi - našalio se, a zatim nastavio da je ponosan što je ekipa pokazala mentalitet i karakter.

- Naravno, verovatno smo pričali posle pet utakmica u Pragu da naš mentaitet i karakter je da se borimo od prvog do poslednjeg sekunda i toga se držimo, taj kvalitet imamo, znali smo šta nam je plan i šta treba da uradimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obilic

    12. septembar 2022 | 08:57

    Bolje prica Srpski za godinu dana u Srbiji nego nasi Karadjordjevići😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA