≫ 

Otkriveno koliko će Mejveder zaraditi para od borbe sa Habibom: Biće oboren rekord svih rekorda!

Neporaženi američki bokser ističe da će zarada biti duplo veća u odnosu na duel sa Mekgregorom

  • 7
Flojd Mejveder, Habib Nurmagomedov Foto: Instagram.com/aliabdelaziz000

Borba Habiba Nurmagomedova i Flojda Mejvedera je nešto o čemu se najviše priča po završetku UFC-a 229, gde je Dagestanac spektakularno savladao Konora Mekgregora i zadržao perfektan pobednički niz u MMA karijeri (27:0), kao i titulu lake kategorije.

Iako je Habib za borbu sa Konorom trebalo da dobije 2 miliona dolara (novac mu možda neće biti isplaćen zbog nereda koje je izazvao po završetku borbe i upada u publiku), što je bio rekord u njegovoj karijeri kada je zarada za jednu borbu u pitanju, duel sa Mejvederom mogao bi da mu donese čitavo bogatstvo.

>>> Ovo je jedini borac koji može da pobedi Habiba: Poznat je po tome da uvek unakazi lice protivnika! (FOTO)

Ako znamo da je Konor Mekgregor za ulazak u ring protiv Mejvedera dobio 30 miliona dolara, onda je očekivano da Habib, oko koga je sada još veća pompa, zaradi još više.

Za sada nema zvaničnih najava koliko bi novca Dagestanac mogao da dobije, ali američki bokser je najavio koliko bi njegov račun mogao da bude bogatiji posle borbe sa Dagestancem.

Mejveder, koji do sada ima skor od 50:0 u karijeri, a poslednja borba bila mu je protiv Konora Mekgregora, gde je zaradio 100 miliona dolara, istakao je da će se borba protiv Habiba sigurno desiti.

Flojd Mejveder je tehničkim nokautom u 9. rundi savladao Konora Mekgregora; Foto: AP/Tanjug

- Kad se budem suočio sa Habibom, očekujem brojku od devet cifara na računu. Da, biće sigurno više u odnosu na borbu protiv Mekgregora, verovatno 100 miliona više, garantijem! Mogla bi da bude oko 200 miliona dolara - rekao je Mejveder za TMZ.

Mejveder i Habib su već razmenili nekoliko direktnih poruka putem društvenih mreža i medija i definitivno su obojica raspoloženi za borbu koja bi mogla da obori sve rekorde gledanosti i zarade.

Ukoliko Mejveder zaradi duplo više u odnosu na borbu protiv Konora, nema sumnje da bi i Habib mogao da zaradi duplo više nego Konor u toj borbi, a to bi bilo oko 60 miliona evra.

VIDEO: Ja sam miran ali u sebi gorim: Stošić priznao kako bi reagovao da ga prozivaju kao Habiba

VIDEO: Habib dobio poklon za ceo život

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    18. oktobar 2018 | 21:22

    Hoce li biti boks ili uf mec? Lako je Mejvederu kada se bori u svojoj disciplini da prebije Mekgregora, ajde ga malo ubacite u oktagon.

  • Deff

    18. oktobar 2018 | 21:58

    Kako da izazovemm bilo koga od njih dvojice? Udjem u ring on zamane ja padnem i tezi sam za nekoliko muliona... javno izazivam HABIBA ..biraj mesto i vreme...

  • Diaz

    18. oktobar 2018 | 21:48

    Nene ljudi Konor je imao 30 miliona za ulazak u borbu zagarantovano, a plus procenat ppv prodaje mu je doneo ukupno 100 miliona za tu borbu. Flojd ima zagarantovanu sumu od nekih 100 miliona ali je za borbu sa Konorom zaradio skoro 300 miliona. Borbu Konora i Flojda je gledalo oko 4 miliona ppv kupaca a setite se sveg trash talka i turneje koju su vodili da bi borbu ispromovisali. Plus je to Konor bio i ja ne vidim kako Habib moze da dovede vise fanova od Konora. U najboljem slucaju ce i Flojd da zaradi kao i u borbi sa Konorom i Habib da zaradi kao Konor tad. Mada sumnjam i u to i iskreno ne verujem ni da ce ova borba uopste i da se desi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA