≫ 

Sve je spremno za MMA spektakl u Novom Sadu (FOTO)

SPENS će 1. decembra biti domaćin internacionalnim MMA borcima

  • 0

''Serbian Battle Championship – SBC'', borilački događaj u mešovitim borilačkim sportovima, danas je najbolja srpska i regionalna internacionalna MMA organizacija koja 01. decembra 2018. u Novom Sadu, u Velikoj hali SPENS-a sa početkom u 19.30 minuta, po 19. put organizuje veliku internacionalnu sportsku manifestaciju.

Kao i u prethodnih osamnaest, i u ovom vrhunskom spektaklu svoje nastupe najavila su najveća domaća, regionalna, evropska i svetska imena iz MMA sporta.

Tome u prilog govori i činjenica da će mnogobrojni ljubitelji najbržeg rastućeg sporta u svetu imati priliku da u našoj zemlji uživaju u mečevima kako boraca iz Srbije, tako i iz Japana, Sjedinjenih Američkih Država, Brazila, Filipina, Malezije, Rusije, Irana, Nemačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine.

Očekuje nas super borba između Damira Mihajlovića, jednog od najboljih domaćih MMA boraca u velter kategoriji, sa 17 profesionalnih pobeda koji se borio protiv najvećih svetskih imena, bivši je SBC šampion u velter kategoriji i nosilac crnog pojasa u ,,Luta Livre’’ sportu, i njegovog protivnika, Džonija Karlosa (Jhonny ,,Lehnador’’ Carlos), koji je veliki potencijal brazilske MMA scene i osvajač šampionskih pojaseva u Brazilu i ostatku Latinske Amerike. Pobednik je u super borbi u velter kategoriji protiv SBC šampiona lake kategorije Nemanje Kovača na SBCu 18.

Takodje, očekuje nas fantastična borba najviše svetske klase, za šampionski pojas u teškoj kategoriji, koju će odraditi Satoši Iši (Satoshi Ishii) iz Japana, legenda MMA sporta i učesnik najvećih svetskih MMA priredbi, i nekadašnji Olimpijski šampion u džudou i njegov protivnik iz Amerike, Toni Lopez (Tony Lopez), jedan od najiskusnijih američkih profesionalnih boraca, sa 91 odrađenom borbom u karijeri, nosilac šampionskih pojaseva u velikim organizacijama i prvorangirani borac u Oklahomi i jugoistoku SAD-a, ali i drugorangirani profesionalac za celu teritoriju Sjedinjenih Američkih Država.

Foto: Promo

Imaćemo priliku da vidimo fenomenalnu borbu za šampionski pojas u srednjoj kategoriji u kojoj će snage odmeriti Mičel Pereira (Michel Pereira) iz Brazila, šampion SBC organizacije u velter kategoriji, prvorangirani borac na Balkanu i u Evropi, prvorangirani borac u Japanu, koji je do nedavno bio i prvorangiran za ceo Brazil i, njegov protivnik Duško Todorović, jedan od najvećih potencijala domaće MMA scene, neporažen u profi karijeri sa ostvarenih 7 uzastopnih pobeda. Pokušaće da se domogne prestižnog šampionskog pojasa u srednjoj kategoriji u najvažnijoj borbi karijere.

U borbi za titulu šampiona u lakoj kategoriji snage će odmeriti Nemanja ,,Sledgehammer’’ Kovač, aktuleni SBC šampion u lakoj kategoriji I koji važi za jednog od najvećih potencijala domaće MMA scene, i izazivač iz Brazila, Džekson Lureiro (Jackson “Tortora” Loureiro), predstavnik čuvenog ''Chute Boxe'' tima, sa ostvarenih 6 pobeda u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri, i u pohodu na najveći trijumf karijere i prestižni SBC šampionski pojas!

Publika ce takođe imati priliku da gleda velika imena iz Brazila - Alex Leko (Brazil) - jedna od najvećih nada brazilskog MMA sporta sa gotovo savršenim profesionalnim skorom od 19 pobeda i svega 1 porazom i Luis Rafael ,,Japa’’ (Brazil)- borac sa jednim od najboljih profesionalnih skorova u Brazilu, i jedan od najboljih boraca sveta u svojoj kategoriji. Uz profesionalni skor od 32 pobede i samo 1 porazom, govorimo o zaista vrhunskom imenu i atleti iz sveta MMA.

Foto: Promo

Pored njih, svoje nastupe su potvrdili i još mnogi drugi dokazani i perspektivni borci iz zemlje i inostranstva, kao što su: Hatef Moeil iz Irana/ Nemačke, Ugur Ozakplan iz Turske, Pepito Masangkay Jr. najbolji borac sa Filipina, Mohammad Shuqrie iz Malezije, Cleverson Silva, Jonathas Cavalcanti, Jackson Loureiro, Willian Hoffmann svi iz Brazila, Khayrulla Khayrullaev iz Rusije, Dučan Salkanović, Marko Petković, Slavoljub Mitić i Dejan Ćosić iz Srbije, itd.

Imajući u vidu da ''Serbian Battle Championship'' predstavlja najpriznatiju MMA organizaciju u zemlji i regionu,a da je pri tome i jedna od najcenjenijih u Evropi, SBC je postao nezaobilazna stanica za borce koji žele da postanu deo najvećih svetskih MMA organizacija, UFC, Bellator, KSW, čime se naša zemlja približila svetskom trendu kada je reč o najbrže rastućem svetskom sportu.

Upravo iz tih razloga, promocija Srbije i srpskog sporta na najvišem nivou postao je primarni cilj, koji svakim danom sve više uključuje sve veći broj ljudi kako u Srbiji i regionu, tako i u Evropi!

VIDEO: Naši najpoznatiji MMA borci o utakmici Crvena zvezda-Liverpul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA