≫ 

Neverovatan meč Vajldera i Fjurija završen bez pobednika: ''Kralj cigana'' dva puta nokautiran, ali je dominirao u ostalih 10 rundi (VIDEO)

Britanac pokazao ''delić magije'' koja ga je krasila pre tri godine kada je srušio Vladimira Klička * Spekuliše se da bi revanš mogao da bude na Vembliju

  • 11

Veliki meč između Deonteja Vajldera i Tajsona Fjurija u Los Anđelesu završen je razočarenjem za sve ljubitelje boksa nakon što su sudije odlučile da bude nerešeno!

Fjuri je dva puta bio nokautiran tokom meča, u 9. i 12. rundi, ali je svaki put uspeo da se pridigne i završi na nogama.. Te greške su ga verovatno i koštale pobede, jer je Britanac praktično dominirao u 10 od 12 rundi.

Zato je sudijama i bilo teško da odluče ko je pobednik. Da nije bilo tih nokauta od strane Vajldera, ne bi postojala ni dilema.

Činilo se da će Amerikanac doći do trijumfa u samom finišu meča kada je usledio razoran udarac desnom, a zatim kroše levom rukom. Međutim, Kralj Cigana ne samod a je ustao, nego je stigao da pre sirene još jednom uzdrma Vajldera.

Brojni izveštači sa tog meča bili su složni da je Fjuri pokazao deo one borbe od pre tri godine kada je u Nemačkoj savladao Vladimira Klička. Podsetimo, u međuvremenu se borio sa alkoholom i depresijom, oduzeti su mu svi pojasi, ali izgleda da se napokon vratio.

To znači da ćemo uskoro imati revanš za WBC pojas koji trenutno ostaje kod Vajldera. Spekuliše se da će biti na Vembliju.

Takođe, obojica pomenutih boksera su ostali bez poraza u karijeri. Podsetimo, Vajlder je do ovog meča imao skoro 40-0 (39 nokauta), dok je Fjuri bio na 27:0 (19 nokauta).

Totenhem jeste u nešto boljoj formi od Arsenala, ali dvojka je u derbiju Severnog Londona baš „retka zverka“. Ovog puta, kvota na keca i dvojku je identična - 2,65, dok iks „plaća“ 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Totenhem.

U ovom trenutku Liverpul je mnogo kvalitetniji od gradskog rivala, i Everton realno nema šta da traži na Enfildu. Kec uz bar tri gola ukupno (1&3+) nosi kvotu 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Everton.

Inter stoji bolje od Rome na tabeli, Inter je u boljoj formi, a dvojka u Rimu nosi kvotu 2,60! Ukoliko verujete ipak u domaće, kec je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma - Inter.

Biće mnogo gusto ove sezone u Primeri, bukvalno je svaki bod važan, a Ateltiko danas ide u goste vrlo dobrom Eibaru, i kvota na dvojku je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đirona - Atletiko Madrid.

Ajntraht je hit u Nemačkoj i Ligi Evrope, Luka Jović među najboljim strelcima Evrope, a kako će se danas provesti Volfzburg? Kvota da će Ajntraht slaviti sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda) je 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Volfzburg.

Iza Zvezde je gostovanje Napoliju, a ispred Voždovac na Marakani. Kvota da će tim Vladana Milojevića slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Voždovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čekaj čekaj

    2. decembar 2018 | 09:24

    Kad je nokaut onda je kraj borbe !

  • B

    2. decembar 2018 | 08:32

    Stalo mi srce oba puta kad je Fjuri zavrsio na zemlji. Jedva cekam revans.

  • Diaz

    2. decembar 2018 | 08:55

    Nije vam lepa ova slika, neko bi po njoj zakljucio da je Fjuri izgubio tj bio nokautiran

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA