≫ 

Sramota! Trebalo bi da vrati licencu: Sudija meča Vajlder - Fjuri na žestokom udaru zbog ocena koje je napisao na kartici (FOTO)

Pogledajte kako su sudije meča glasale i zašto su na udaru javnosti

  • 8

S jedne strane dominacija Tajsona Fjurija 10 rundi, s druge dva nokauta Deonteja Vajldera i borba godine je na kraju završena nerešeno!

Međutim, bokserski svet smatra da je Fjuri oštećen prikikom glasanja sudija, a Meksikanac Alehandro Rohina posebno se našao na udaru.

On je presudio u korist Vajldera sa 115:111, kom je dao prednost u prve četiri runde. Druga dvojica, Taper i Edvards, su u drugoj, trećoj i četvrtoj četvrtini glasali za Fjurija, a s tim se slaže i celokupna javnost.

- Gledam tu karticu i prosto ne mogu da objasnim kako je došao do tog rezultata. Sramota. Trebalo bi da vrati licencu - rekao je bivši bosker Pol Malinjani, a sada komentator.

Pomenuti Taper je glasao u korist Fjurija sa 114:110, dok je Edvards napisao 113:113.

- Mislim da bi trebalo naći kvalitetne sudije, ovi su grozni. Fjuri je miljama bio od Vajldera prema svemu šta je pokazao. Svi vide ko je pobednik - rekao je legendarbni bokser Lenoks Luis.

Sam Fjuri je bio neverovatno smiren i pozvao je da navijači procene ko je bio bolji, dok je njegov trener Ben Dejvison rekao:

- Uništili su jedan od najvećih povrataka u svetu sporta. Moraš da budeš bolestan da bi nešto tako učinio. Zgadili su mi se.

Totenhem jeste u nešto boljoj formi od Arsenala, ali dvojka je u derbiju Severnog Londona baš „retka zverka“. Ovog puta, kvota na keca i dvojku je identična - 2,65, dok iks „plaća“ 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Totenhem.

U ovom trenutku Liverpul je mnogo kvalitetniji od gradskog rivala, i Everton realno nema šta da traži na Enfildu. Kec uz bar tri gola ukupno (1&3+) nosi kvotu 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Everton.

Inter stoji bolje od Rome na tabeli, Inter je u boljoj formi, a dvojka u Rimu nosi kvotu 2,60! Ukoliko verujete ipak u domaće, kec je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma - Inter.

Biće mnogo gusto ove sezone u Primeri, bukvalno je svaki bod važan, a Ateltiko danas ide u goste vrlo dobrom Eibaru, i kvota na dvojku je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đirona - Atletiko Madrid.

Ajntraht je hit u Nemačkoj i Ligi Evrope, Luka Jović među najboljim strelcima Evrope, a kako će se danas provesti Volfzburg? Kvota da će Ajntraht slaviti sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda) je 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Volfzburg.

Iza Zvezde je gostovanje Napoliju, a ispred Voždovac na Marakani. Kvota da će tim Vladana Milojevića slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Voždovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Texasm86

    2. decembar 2018 | 10:41

    Gde je stari boks sa holifildom, tajsonom, lenoksom.... To je bio 🥊

  • Dragan

    2. decembar 2018 | 15:32

    Zbog ovakvih stvari boks tone sve dublje i dublje...Tajson je izdominirao celi mec je izgledala igra macke i misa.Dajton je u pojedinim trenucima izgledao kao obicni kafanski siledzija sa zamasima koje je Tajson veoma lako izbegavao.Prvi nokaut je vise bio sto je Tajson izgubio ravnotezu izmicuci se od zamaha.Ali ovo je vise nego ocigledno da se ovaj Dajton gura jer Amerikanci vec dugo nemaju sampiona u teskoj ..ne secam se ko je zadnji mozda Holifild..Klicko dugo vladao,pre njega Lenoks ...Ovaj Vajdler je i u borbi protiv Ortiza imao veliku pomoc sudije u ringu ,jer je odugovlacio i drzao ga duze da dodje sebi posle udarca Ortiza i posle je Ortiz olako dobio udarce koji su ga poslali na pod.Kao da je prestao da se bori...Stvarno tuzno i zalosno sta se radi kao sto rekoh odavno nisam gledao mec da je neko bio dominantniji kao sinoc .Cak i ove dve runde gde je Tajson pao ako se to izuzme izdominirao je pogotovo u 12 kad ja Vajdler krenuo kao da zavrsi Tajson ga je odmah kombinacijomzaustavio..Moze se slobodno reci SKANDAL!

  • deki

    2. decembar 2018 | 20:02

    kako bolji,2 nokauta dobio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA