Pljačkaš molio UFC borkinju da pozove policiju, samo da prestane da ga bije: Promenila mu je lični opis i poslala ga u bolnicu (FOTO)

Brazilka lepog lica ima i brutalne pesnice koje su je spasile od krađe

  • 6

Brazilska UFC borkinja Polijana Vijana doživela je tokom vikenda neugodnost kada je muškarac pokušao da je opljačka dok je čekala prevoz ispred svog stana u zapadnom delu Rio de Žaneira.

Kako je ispričala medijima, muškarac joj je prišao i pitao koliko je sati. Shvatila je da nema nameru da ode jer je seo pored nje.

 

Tražio joj je telefon i rekao da ne sme reagovati jer je naoružan. Potom je rekao da ima "oružje" za koje je shvatila da je lažno.

- Bio je baš blizu. Pomislila sam ako je pištolj pravi, neće imati vremena da puca. Ustala sam, udarila ga dva puta, oborila i počela da ga davim. Nakon što sam ga savladala stavila sam ga da sedne na isto mesto gde je prethodno sedeo i rekla da ćemo sada zvati policiju - kazala je.

Naknadno je potvrdila da pištolj nije bio pravi i da ga je napravio od kartona.

Policiju je dočekala držeći mu ruku savijenu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Aquela espremida nas pernas pra ver se fica grossa hahaha . Como eu amo meu Pará ♥️Објава коју дели Polyana Viana (Dama de Ferro) (@polyanaviana) дана

 

Odvezli su ga u bolnicu kako bi mu utvrdili povrede, a ona je dala izjavu. Saznala je da je muškarac hapšen i ranije, kao i to da je nedavno pušten iz zatvora.

- Rekao mi je da ga pustim i da nije hteo ništa da mi uradi. Na kraju je čak i sam rekao da zovem policiju. Plašio se da ću ga još tući - rekla je Vijana.

Fotografije unakaženog napadača pojavile su se na društvenim mrežama, a objavio ih je i šef UFC-a Dana Vajt. Muškarac je završio u bolnici, a Vijana je protiv njega podnela prijavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    7. januar 2019 | 16:46

    Kod nas bi ona zavrsila u zatvoru a on bi dobio odstetu.. posto su ovde kod nas svi kriminalci i nasilnici zasticeni

  • Oki

    7. januar 2019 | 19:53

    Bravo tako treba lopovima

  • Klej

    7. januar 2019 | 16:18

    Imas ti seko srecu sto nije bio trezan ili strejt inace ti mma,tta,bbc,ufc,wtf,jbt ne bi pao na pamet!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA