≫ 

Pakjao povratio titulu, pa pozvao Mejvedera na revanš: Poručite mu da se vrati u ring, spreman sam! (FOTO) (VIDEO)

Filipnac ponovo u ringu, dobio meč na poene, prvi kao 40 - godišnjak

  • 1

Las Vegas je u noći između subote i nedelje bio poprište zanimljivog bokserskog događaja, nikako običnog, pošto je Mani Pakjao bio u centru pažnje glavne borbe večeri.

Slavni Filipinac je na poene savladao Amerikanca Adrijana Bronera i povratio pojas u velter kategoriji, u verziji VBA, ali ja pažnju privukao i njegov veliki rival Flojd Mejveder koji je meč pratio udobno zavavaljen u gledalištu.

Bio je ovo veliki povratak Filipinca u ring, njegov 70. duel u karijeri, i prvi na tlu SAD posle dve godine - i 61. pobeda.

Raspoloženi Pakjao je nakon meča poslao direktnu poruku Mejvederu, od koga očekuje da se odazove na revanš. Podsetimo, Amerikanac je 2015. godine, u dugo iščekivanoj "borbi veka" savladao Pakjaoa na poene.

- Recite mu da se vrati u ring i da se bori - rekao je Pakjao posle meča, misleći na Mejvedera.

- Voljan sam da se borim sa njim, ako je on spreman da se vrati u ring - poslao je više nego jasnu poruku Filipinac, koji je u međuvremenu uplovio u političke vode u svojoj domovini, gde je imenovan za senatora.

Foto: AP/Tanjug
Pakjao je dominirao protiv 11 godina mlađeg Bronera Foto: AP/Tanjug

Mejveder, koji se u decembru aktivirao na kratko iz penzije egzibicionom borbom protiv japanskog kik boksera Tenšina Nasukave, nije želeo da komentariše pozive Filipinca da mu "izađe na crtu". 

Inače, Pakjao je protiv 11 godina mlađeg rivala dominirao sve vreme o čemu svedoči duplo više zadatih udaraca u odnosu na rivala (50-112), pokazavši da je i dalje i te kako ubitačan.

Da li će mu Mejveder izaći u susret - pokazaće vreme...

Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA