≫ 

Džošua zakazao paklenu borbu za titulu: Ide na gostujući teren protiv novog Tajsona, koji je uplašio i Kro Kapa (VIDEO)

Gledaćemo veliki spektakl u Medison Skver Gardenu 1. juna

  • 4

Šampion teške kategorije u boksu, Entoni Džošua, zakazao je novu borbu! On će imati debi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde će boksovati po prvi put 1. juna protiv Džerela Milera.

Spektakl će se održati u legendarnoj hali Medison Skver Garden, i nosiće epitet borbe za VBA, VBO i IBF pojas!

Džošua se odlučio na rizičan potez, jer ide na teren Amerikanca, koji nije doživeo poraz u karijeri (od 23 borbe ima 22 pobede i jedan remi, od čega je 20 pobeda zabeležio nokautom).

Džerel Miler je trenutno na rang listi VBA četvrti na listi.

Biće ovo Džošui četvrto branjenje titule, pošto je od nokautiranja Vladimira Klička 2017. godine uspeo u tri naredne borbe da dokaže dominaciju u teškoj kategoriji i da slavi protiv Karlosa Tejkama, Džozefa Parkera i Aleksandera Povetkina.

Ipak, protiv Milera, za koga stručnjaci boksa kažu da boksuje slično kao Majk Tajson, neće biti lako.

Ali, Džošua na ovaj način želi da održi status najjačeg čoveka na zemlji i ne želi da iko dovodi u pitanje njegov autoritet. U dosadašnjoj karijeri Džošua ima 22 borbe i isto toliko pobeda, od čega 21 nokautom.

Pogledajte najbolje nokaute Entonija Džošue:

I pogledajte najbolje nokaute Džerela Milera:

Zanimljivo, Mileru nisu strane ni druge borilačke veštine, pa se oprobao u ringu sa ultimet fajterom, legendarnim Mirkom Filipovićem - Kro Kapom, kojeg je malo i uplašio svojom pojavom na merenju.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GLORY Kickboxing (@glorykickboxing) on

 

Ipak, legendarni Hrvat ga je u ringu savladao, tako da bi Džošua mogao da pogleda i taj meč i da iz njega izvuče neke zaključke.

VIDEO: Tajson počeo da propagira mir duvanjem džinovskog džointa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    13. februar 2019 | 19:51

    Kakav crni Tajson, daleko je ovo od njega, nema ni pola snage ni pola brzine kao Tajson... Ako izdrzi tri runde bice dobro

  • CG

    13. februar 2019 | 22:05

    Ovaj nece Dzosuu ni udarit. Dvojka kao,kuca.

  • Komaričanin

    14. februar 2019 | 08:55

    Stelovanje protivnika se nastavlja kao i u vreme Klicka. Josua na sve nacine izbegava borbu sa Fjurijem i Wilderom. Amer ce odigrati tri kola(runde) poput babe na svadbi i zaraditi lepu lovu, osim ako se ne dogovore da izdrzi uspravno i prima udarce 12 rundi. posle meca Wildera i fjurija u kom su sudije navukle neresen ishod za wildera sve je moguce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA