≫ 

Veljko spreman za francuskog boksera: Dobro došao u Srbiju, vratićeš se poražen! (FOTO) (VIDEO)

Mladi srpski bokser u svom šestom profi meču juri šestu pobedu

  • 9

Veljko Ražnatović (22) će u subotu (9. mart) od 17 sati u jagodinskoj hali Jassa šesti put u bokserski ring u profi kategoriji, a rival je 17 godina stariji Isosa Mondo iz Francuske! Međutim, talentovani srpski borac u kruzer kategoriji (do 90,7 kilograma) nema ni trunke straha pred daleko iskusnijim rivalom.

- Poželeo bih mu dobrodošlicu u Srbiju, ali i da se kući vrati poražen. Znam da je dvaput boksovao za svetsku titulu, doduše i da je izgubio u tim mečevima, ali znam i koliko ja vredim i kako sam se spremao za ovaj ulazak u ring. Daću sve od sebe da trijumfujem i to nokautom, kao što sam to uradio i na moja prethodna dva meča ovde u Jagodini - izjavio je Veljko na merenju boraca.

Foto: Promo

Nakon razmenjenih mrkih pogleda sa Ražnatovićem, ali i sportskog pozdrava na konferenciji za medije, prisutnima u restoranu „Tigar“ u Jagodini obratio se i Francuz.

- Prvi put sam ovde, Srbija je prelepa zemlja. Znam da se vama to neće svideti, ali došao sam da pobedim - kratko je kroz osmeh meč najavio Isosa.

Foto: Promo

Megdan Ražnatovića i Mondoa biće jedini boks meč večeri. Pre njihovog duela u ringu će snage odmeriti kik-bokseri iz klubova Palmini tigrovi i reprezentacija Vojvodine, a nakon boks spektakla titulu profesionalnog prvaka sveta u disciplini lou kik u kategoriji do 64,5 kilograma braniće Aleksandar Konovalov, član Palminih tigrova. Izazivač je Rumun Jonut Atodirisei, čiji je nadimak Pit bul.

BROJKE

22 * godine ima Veljko

39* godina ima Mondo

VELJKOV UČINAK U KARIJERI

Mečeva 5

Pobeda 5

Pobeda nokautom 3

UČINAK ISOSA MONDOA

Mečeva 24

Pobeda 7

Pobeda nokautom 3

Poraza 17

Poraza nokautom 3

VIDEO: Pakleni trening Veljka Ražnatovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA