≫ 

"Poljubac smrti" bugarske Kobre: Bokser usred intervjua dohvatio seksi novinarku! Ceo slučaj predmet istrage! (FOTO) (VIDEO)

Bokser je posle poljupca postao hit na društvenim mrežama, ali bi mogao da trpi žestoke posledice

  • 18

Bugarski bokser Kubrat Pulev koji se takmiči u teškoj kategoriji napravio je svojevrsan skandal kada je intervju koji je davao ataktivnoj američkoj novinarki završio strasnim poljupcem. 

Naime, Pulev je izuzetno emotivno doživeo 27. pobedu u 28. mečeva do koje je došao prilično teško u nedeljnom meču u Las Vegasu protiv Bogdana Dinua u 7. rundi.

Baš iz tog razloga je u intervjuu koji je dao novinarki Vegas Sports Dejlija, Dženifer Ravalo, potpuno popustio i pao na njene čari

Popularnu Dženi Suši, interesovalo je da kako je uspeo da zadrži prisebnost posle polomljene arkade.

- Ja sam takav karakter. Bio sam odlično pripremljen i to mi je pomoglo, kao i taktika i strategija koji su bili mnogo dobri. Arkada nije bila problem. To je prosto boks. Dešava se ponekad. Hvala mojim ljudima u "ćošku", uradili su dobar posao  - rekao je on, a potom je usledio strastven poljubac.

Ipak, ceo slučaj postoa je predmet "istrage. Sama novinarka nije se mnogo protivila poljupcu:

- Momenat je bio malo nepriličan i stran - kratko je prokomentarisala.

Sa druge strane, oglasio se jedan od nadležnih, Majk Dikson:

- Jedna od naših zaposlenih bila je žrtva neželjenog, nasilnog i neočekivanog poljupca od strane Kubrata Puleva. Radimo bez prestanka sa Dženi, kao i ekipom Kubrata Puleva kako bi se rešile i sprečile eventualne tužbe. Hoćemo da bude jasno da Vegas SPort Dejli želi bezbednost svih zaposlenih, i to više od bilo kog klika, rejtinga i profita. Ponosni mso da predstavljamo platformu na kojoj zaposleni dele veliku ljubav prema sportu i stvaraju kvalitetan sadržaj.

Ceo slučaj, svakako, privukao je veliku pažnju, a ostaje da se vidi hoće li popularni Kobra trpeti posledice zbog iznenadnog poljupca.

VIDEO: Džakić brutalnim nokautom završio karijeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA