Srpski Džoker nam je do detalja skenirao brutalni nokaut godine: Namerno sam izgubio 2. rundu, pa sam u trećoj izvukao "džokera iz rukava" (VIDEO)

Poljak je olimpijski šampion u rvanju i jedina šansa da ga pobedim bila je nokaut što se na kraju i ostavlio na najbolji mogući način, kaže Aleksandar Džoker Ilić

  • 4

Da podsetimo, Ilić je svoj prvi nastup u KSW organizaciji završio mastralnim nokautom koji je zadao jednoj od najvećih poljskih zvezda Damjanu Janikovskom. Time je oduševio domaću publiku ali i pokazao svetu ko je Džoker iz Srbije.

Aleksandar Džoker Ilić ekskluzivno u studiu Telegrafa otkriva sve o naokautu "srmti" Foto: Milena Đorđević

Većina je mislila da se Ilić muči tokom prve dve runde i da će Poljak dobiti meč. Ipak, sve je to bio deo taktike našeg borca koja je urodila plodom.

Aleksandra Džoker Ilić Foto: Milena Đorđević

Tako da, na početku treće runde, tačno pred opasku komentatora da Ilić mora da izvadi "džokera iz rukava" ukoliko misli da promeni tok borbe, desilo se iznenađenje. Vrhunksa finta našeg borca, Poljak spušta gard da bi odbranio jetru, očekujući midl kik. Ilić trzajem iz kolena produžuje udarac u haj kik koji završava na glavi Janikovskom što je bilo savim dovoljno da najbolji poljski borac ostane na podu.

Aleksandar Džoker Ilić tokom intrvjua Foto: Milena Đorđević

- I u prvoj i u drugoj rundi i na početku treće runde gađao sam ga u telo tim frontalnim kikovima i skretao sam mu pažnju na taj donji deo tela. I na kraju "taj "question mark" kako ga oni nazivaju, znao sam da će proći kad je reagovao i kad je sela, znao sam da je to to, da je gotov - opisao je Ilić.

Sve detalje taktike, kako su i gde tekle pripreme, utiske sa meča ekskluzivno otkriva Aleksandar Džoker Ilić u videu na početku teksta.

(J.Milivojević/jovana.milivojevic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BJJ

    26. mart 2019 | 21:27

    Decko, kaze rvanje i judo u najjaci u parteru!!!! A trebao bi da zna, da svi ti rvaci i judisti odlaze na treninge i casove brazilske jiu jitsu-e kako bi nadomestili sve sto nedostaje rvanju i judo-u u parteru. Kada budes trenirao BJJ tada mozes pricati o parteru, do tada slavi ovaj uspeh dok ne dobijes nekog ko ce te malo prosvetliti sto se tice parterskih tehnika.

  • B

    26. mart 2019 | 20:26

    Odlican borac ali brate uopste mu ne pristaje nadimak "dzoker". Glupo skroz. Mogao je makar nesto originalnije da smisli. Nesto sto mu pristaje.

  • Vlada

    27. mart 2019 | 00:06

    Poljak mu umalo kicmu nije slomio pri bacanju,aj spustite malo loptu na zemlju. Gubio mec opusteno lik i desio se nokaut na kom mu cestitam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA