≫ 

MMA borac preminuo posle smrtonosnog nokauta: Lekari uleteli u ring da ga oživljavaju (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Još jedna tragedija za sport

  • 9

Brazilski borac Mateus Fernandes (22) preminuo je u bolnici nekoliko sati nakon nokauta koji je doživeo u meču protiv Obeda Pereire u Remulos Fight Night, održanom u Manausu. MMA borac je izdahnuo nakon što je dobio brutalan udarac u glavu u trećoj rundi.

Lekari su odmah utrčali u oktagon, ne bi li pomogli nesrećnom borcu. Oživljavali su ga u parteru, a zatim je hitno prebačen u bolnicu. Tamo je doživeo čak četiri srčana udara, i nekoliko minuta posle ponoći lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Mislilo se da je borac preminuo od posljedica borbe i nokauta, ali, nakon obavljene istrage i autopsije, čini se da je borac preminuo od predoziranja.

- Bio je čist na testiranju u petak, ali bivši studenti su nam kasnije rekli da je proveo noć drogirajući se. Nije izgledao kao da je na nečemu, osim što se puno znojio, što je normalno u borbama. Dobro mu je išlo u prve dve runde, ali nakon što je srušen, počeo je dobijati napade koje je uzrokovala droga - rekla je Vanderlus Kantuarijas, koordinatorka programa u okviru kojeg su održane borbe.

Istraga o smrti je u toku i posle forenzičkih ispitivanja trebalo bi da bude jasnije da li je uzrok nokaut, predoziranje ili kombinacija svega toga.

VIDEO: Nekada je zakucavao u koš a danas protivnike u ringu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ervin

    3. april 2019 | 19:08

    Moderno ubijanje ljudi kao gladijatora nekada. Sve se vrti oko para. Smece od sporta! Monstrumizam!

  • vuk

    3. april 2019 | 18:19

    nikakav sport..aj de box k1..a to totalno ludo ruzno gledati..tepanje na ulicu..isto to..

  • Bunt

    3. april 2019 | 17:41

    Pricali su da je covek postao od majmuna. Kada nešto ovako gledam bojim se da je majmun postao od čoveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA