Obučavao je Putinove telohranitelje, Habib mu lupao šamare, a sada je pokazao snagu u najkrvavijoj MMA borbi (VIDEO)

Artem Lobov je slavio protiv Amerikanca Džejsona Najta u spektakularnoj borbi

  • 6

Ruski MMA borac Artem Lobov slavio je protiv Džejsona Najta u borbi koju mnogi smatraju jednom od najspektakularnijih i najkrvavijih u istoriji.

Oba borca su na kraju dvoboja bila oblivena krvlju, sa brojim posekotinama i podlivima po licu, kao i na rukama, jer su se tukli bez rukavica.

"Ruski čekić", kako zovu Lobova, svojevremeno je pomagao Vladimiru Putinu u obučavanju njegovih telohranitelja, kojima je držao časove borilačkih veština.

U jeku sukoba između Konora Mekgregora i Habiba Nurmagomedova, Lobov se našao između dve vatre.

Lobov je veliki prijatelj Konora Mekgregora, a u jednom intervjuu je o Habibu rekao neke stvari koje se Dagestancu nisu svidele, pa ga je sa svojom ekipom sačekao dvorani u Njujorku, gde su pali šamari i ćuške, zbog kojih je Konor kasnije napravio haos i napao autobus u kome su bili Habib i njegova ekipa.

Lobov je sada ušao u ring protiv Ameriknaca Džejsona Najta, koga je pobedio posle neverovatne borbe. Bila je to prava muška tuča, gde su sevali udarci na obe strane.

Obojica su kraj borbe dočekali krvavih glava, a na kraju je odlukom sudija pobedio Lobov, iako je Najt podigao ruku unapred slaveći.

VIDEO: Srpski Džoker otkriva sve o brutalnom nokautu godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA