≫ 

Patosirao Hrvata za minut i po: Pogledajte kroše Veljka Ražnatovića kojim je bacio rivala na konopce! (VIDEO)

Srpski bokser nokautirao Petra Mrvalja u prvoj rundi meča u Beogradu

  • 44

Veljko Ražnatović je zabeležio i sedmu pobedu u svojoj profi karijeri, pošto je nokautirao Petra Mrvalja (26) i to posle samo 90 sekundi borbe. Meč je održan u Hali Sportova na Novom Beogradu, što je prvi meč Ražnatovića u rodnom gradu, a ovoga puta i njegova majka Svetlana je gledala meč.

Ražnatović je u šest dosadašnjih profi borbi ostvario sve pobede, od toga tri nokautom. Podsetimo, u ring je izašao uz muziku iz poznatog hita iz filma Roki.

Publika u hali “Ranko Žeravica” na Veljkovom debiju u njegovom rodnom Beogradu ovacijama ga je ispratila u svlačionicu. Prve čestitke je dobio od devojke Bogdane, sestre Anastasije, ali i mame Svetlane, koja je smogla snage da sina prvi put gleda uživo!

- Ovo je za tatu - uzviknuo je Veljko dok je sudija još odbrojavao nokautiranom Hrvatu koji je ležao u ringu.

VIDEO: Skakala od sreće! Pogledajte Cecinu reakciju kada je Veljko nokautirao Hrvata

- A za mene? - kroz smeh je upitala Ceca, a usledio je Veljkov odgovor:

- I za tebe, volim te!

U transu je bio Ražnatović posle meča. Obećao je da će nokautirati rivala pred beogradskom publikom i to je ispunio.

- Letim, verujte. Ovo sanjam svaki dan. Svaki meč je bitka za sebe, ali protiv Hrvata u mom Beogradu dosada najjači osećaj. Idemo dalje, u nove pobede - u dahu se Veljko obratio mnogobrojnim novinarima na spektaklu “Poklon Beogradu”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MP

    31. maj 2019 | 22:29

    Nesto malo se razumem u boks, pa imam punu slobodu da kazem, prvi udarac odlican, drugi toliko amaterski da nepostoji naziv za ovakav udarac!!! Tipa “samar” ili vec nesto treba izmisliti))))

  • Ljudi moji...

    31. maj 2019 | 23:35

    Ne treba pominjati ni njegovog oca ni majku,oni su prica za sebe,a on momak ne deluje los,izabrao je sport i "krci sebi put" pretpostavljam posteno,ne vidim razlog da ga ne podrzimo,na kraju krajeva Srbin je i nasega roda,mislite da braca hrvati njihove ne velicaju i ne bodre??? Nema nas puno,svakim danom sve manje,ne treba da nam zivoti prodju u pljuvanju,mrznji i ko zna cemu sve ne,izmedju nas samih...ziveli braco Srbi ❤❤❤

  • Racki

    1. jun 2019 | 09:58

    Gde li mu nalaze ove sampione evrope

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA