≫ 

Srbin grabi ka vrhu UFC scene! Nokautirao je rivala za 45 sekundi, prozvao publiku, pa poručio: Zapamtite moje ime, moje vreme tek dolazi! (VIDEO)

Fintirao je desni kroše, pa levi, što je samo bila varka za konačni visoki udarac nogom. Budili su Manuvu nekoliko minuta, a Rakić sada čeka mesto u Top 15 poretku zvanično, posle čega može da krene u napad na vrh

  • 27

Austrijski borac srpskog porekla, Aleksandar Rakić, upisao je četvrtu i najvažniju UFC pobedu do sada, i to u sunaslovnoj borbi UFC Fight Nighta 153 u Stokholmu.

Nokautirao je Džimija Manuvu već u prvom minutu, savršeno odmerenim udarcem nogom u glavu, što je potpuno iznenadilo sve u dvorani.

 

Mnogi su očekivali dužu borbu, Manuva se dokazao kao nezgodan borac, ali mu Rakić nije dao vremena ni da dođe do daha i ozbiljnije razmene udaraca!

 

Trebalo mu je tačno 45 sekundi da patosira Manuvu, viđeno je samo nekoliko lou kikova koje je Rakić lagano odbio, a već prvi udarac mu je doneo trijumf.

 

Fintirao je desni kroše, pa levi, što je samo bila varka za konačni visoki udarac nogom. Budili su Manuvu nekoliko minuta, a Rakić sada čeka mesto u Top 15 poretku zvanično, posle čega može da krene u napad na vrh.

Možda će već tokom leta imati novu veliku borbu, samo je pitanje ko će smeti da mu izađe na megdan nakon ovakvog epiloga - Manuva nije bio u stanju da dođe na proglašenje pobednika. Burno je slavio Rakić, za šta se potom i izvinio.

- Poštovanje Džimiju, znamo se dugo, dajmo mu aplauz, hvala ti Džimi. Šveđani, izvinite za moje ponašanje, pun sam emocija, lepo mi je da budem ovde, volim grad, hvala vam i izvinite još jednom - rekao je Rakić, koji se posle pobede prekrstio i šepurio oktagonom, ućutkujući publiku uz opasku "ne čujem vas".

 

VIDEO Stošić sa Kro Kapom i Drvišem u klinču: Poslednjih nedelju dana teških priprema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фамилија

    2. jun 2019 | 12:58

    За ове који не мисле да је Ракић Србин, нек му погледају стори па нек виде коју је заставу развио на изласку из октагона.

  • Milan

    2. jun 2019 | 13:16

    Samo se slucajno ovako krsti. Hahaaha SRBIN DO KOSKE

  • Bane

    2. jun 2019 | 12:05

    Kakav borac !!! Zver 👏🏻 zao mi Stosica u pm. Morao je bolje da se spremi ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA