≫ 

Habib Nurmagomedov postao najlpaćeniji UFC borac u istoriji!

Njegov menadžer je ekstremno srećan zbog novog ugovora koji je potpisao njegov klijent

  • 4

Šampion lake kategorije UFC-a, Habib Nurmagomedov, potpisao je novi ugovor, kojim je, prema rečima njegovog menadžera, Ali Abel Aziza, postao najplaćeniji borac u istoriji UFC-a.

- Ekstremno smo srećni. Dobro smo zbrinuti, ne možemo da tražimo ništa bolje. Veoma smo zahvalni. Najlakše pregovaranje koje sam ikad vodio. Bilo je pošteno i tačno, Ovo je jedna od najvećih ponuda u istoriji UFC-a, nije me bilo briga za Konora, ne zanima me što je ovo jedan od najvećih ugovora sa garantovanim novcem u istoriji UFC-a, kada radite ovu vrstu posla, ljudi obično spale mestove, to je sve što ću reći - saopštio je Ali Abel Aziz, menadžer Habiba, koji je zatim pojasnio zašto je njegov klijent dobio najveći ugovor.

- Moje mišljenje je da je Habib najveći borac "pound-for-pound", kojeg smo ikada videli. Nikada nije  izgubio, nikada nije bio u problemu, nikada nije oboren. Dominirao je u svakoj rundi protiv gotovo svakog protvinika.To je razlog zbog kojeg je danas najplaćeniji borac u UFC-u.

VIDEO: Ovako je zagrmeo Habib nakon istorijske pobede nad Mekgregorom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    5. jun 2019 | 12:23

    Koliko god mi ne voleli Konora glupost je reci da je Habib placeniji od njega i da treba da bude placeniji. Pogledajte brojke koje je Konor doneo UFC i koliko je PPV prodao: Protiv Mendeza - 850 000, protiv Alda - 1 400 000, protiv Diaza prvi put - 1 500 000, protiv Diaza drugi put - 1 600 000, protiv Alvareza 1 300 000 i protiv Habiba - 2 400 000. Ja Habiba gotivim ali glupost je reci da ce on vece brojke UFC da donese od Mekgregora. Videcemo sad 7 septembra. Tesko da ce vise od milion PPV kupaca da privuce. Ali svako iole realan ce se sloziti da je Konor najveca zvezda koju je UFC imao i tesko da ce imati vecu od njega. Covek je zaista promenio igru i digao je na "visi" nivo.

  • :)

    6. jun 2019 | 12:31

    Najplaceniji u istoriji su Mcgregor, Brock Lesnar, Ronda Rousey, GSP i DC.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA