Veljko Ražnatović odgovorio Haradinajevom borcu: Dođi u Beograd, čekam te! Bićeš bezbedan svuda, osim u ringu protiv mene!

Padaju polako teške reči

  • 9

Petrit Mazrekaj, Albanac sa Kosova i prijatelj Ramuša Haradinaja, izazvao je Veljka Ražnatovića na bokserski meč godine!

On bi želeo da se bori sa Veljkom 31. avgusta, ali postoji dilema oko mesta održavanja meča. Usput, Mazrekaj je uz oštre i porovokativne reči prozvao Ražnatovića, koji mu nije ostao dužan.

- Nisam čuo za njega dok me nije prozvao, pregovori traju i voleo bih da vidi kakav sam borac, pošto je rekao da nameštam mečeve. Ako već izaziva, neka se uveri kako može da me pobedi, čekam ga u Beogradu. Neće mu se ništa desiti ovde, životom mu garantujem bezbednost i da mu ništa neće faliti, nismo takav narod. Samo mu ne garantujem da će biti bezbedan u ringu kada ja uđem - kaže za Telegraf Ražantović, koji ne odbacuje ni neutralni teren. Imao je Veljko komentar i za politički angažman.

- To što  gura priču velike Albanije me ne zanima, on me čak i ne nervira jer je nebitan. U Prištini mi ne pada na pamet da se borim dok se situacija ne promeni - naveo je Veljko, koji ima 7-0 u dosadašnjoj karijeri.

Prethodno se Mazerkaj tri puta borio sa bokserima iz Srbije i sva tri puta je pobedio. Mihajl Halas je dva puta nokautiran 2012, i 2015, dok je Mihajla Finčura nokautirao isto 2015. Na pitanje koji bokser mu je uzor odgovorio je čudno - Svi su dobri, od svih može da se nauči, ali moj idol je Ramuš Haradinaj, jačeg čoveka nisam sreo - rekao je Mazerkaj.

Veljko pobedu posvetio majci, sestri, ženi ali i ocu za koga je imao nikad emotivniju poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    9. jun 2019 | 20:08

    Брине ме патолошка мржња противника,то је као када уђете у ринг са Шизофреним човеком у сред напада ...спорт је лепа ствар,а овај није спортиста,он је мрзитељ...срећно Вељко,Бог Вам у помоћи.

  • Vodolijax

    9. jun 2019 | 20:08

    Zgazi ga i postaćeš nacionalni heroj,bar za mene.

  • ma

    9. jun 2019 | 20:04

    Da oce Bog dati da se desi. Ubij ga covjece ali na mrtvo. Da ga hitna iznese iz ringa!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA