≫ 

Fjuri prebio Nemca, pa ženi pevao u ringu! Šou Britanca nakon prve borbe u "Gradu greha" (VIDEO)

Lagan posao za "Džipsi kinga"

  • 5
Tyson Fury Foto: Tanjug/AP

Britanac Tajson Fjuri superiorno je završio borbu protiv Nemca Toma Švarca, u velikom stilu savladao rivala u svojoj prvoj borbi u Las Vegasu.

Ljubitelji boksa u grandioznoj "MGM" Areni videli su demontsraciju moći jednog od najboljih teškaša današnjice, furioznu seriju udaraca kojom je naterao sudiju da prekine duel "mačke i miša" i proglasi Fjurijevu pobedu.

Nemac je nekako izdržao prvu rundu, iako je bio dobro uzdrman, a onda je Fjuri posao dovršio u prvim sekundama druge runde - saterao je rivala u ćošak i tukao ga sve dok sudija nije zaustavio meč.

Pogledajte kako je Fjuri uživao u nadmoći nad nemačkim bokserom, kao protiv amatera je eskivirao seriju udaraca rivala koji nisu pronalazile cilj.

Tyson Fury Foto: Tanjug/AP
Tyson Fury Foto: Tanjug/AP

Fjuri je i posle meča bio u centru pažnje, u ring je ušla ušla njegova supruga, a on se latio mikrofona i zapevao joj poznatu baladu. Definitivno je potvrdio reputaciju najvećeg šoumena u svetu boksa.

Posle meča videli smo lep gest Britanca, koji je došao do Švarcove svlačionice i prijateljski proćaskao sa poraženim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika motika

    16. jun 2019 | 12:30

    Sledeći je Veljko Raznatovic kao izazivač na Fjurija

  • Realno

    16. jun 2019 | 14:49

    Volim Fjurija ali da su Vajlderu dali ovako smesnog protivnika svi bi ga napali kako se bori sa kesama a ne sa dobrim protivnicima. Za mene je Dzosua i dalje sampion. Covek je za samo t godina kao pro pobedio duplo bolje protivnike od Vajldera i Fjurija i postigao vise toga u boksu od njih obojice.

  • RIO

    16. jun 2019 | 13:25

    On je Irac, nikako Britanac🇮🇪🇮🇪🇮🇪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA