Nisam mu**nja, debilno je što sam ovo uradio: Vaso Psihopat objavio fotku smrskane šake

Sigurno nije bilo prijatno boriti se i razmišljati o pogoršanju povrede

  • 0

Vaso Bakočević pobedio je u Poljskoj uprkos povredi šake, o kojoj nije želeo da priča dok se sve ne završi.

On je slavio u glavnoj borbi FEN 25 večeri, održanoj u poljskoj Ostrodi - posle adrenalinskih pet minuta trijumfovao je kada je došlo do prekida, jer rival Macijej Jevtuško nije mogao da nastavi borbu.

Stradalo je rivalu koleno, ali ni Vaso nije imao baš mogućnost da se pohvali spremnošću za borbu, stradala je šaka.

Dan posle, objavio je snimak koji govori dovoljno o tome koliko je situacija bila ozbiljna.

- Tri nedelje pre meča, slomio sam šaku na sparingu, istu onu koju sam operisao pre meča na Belatoru. Moj doktor, hirurg, treneri i većina sparing partnera su me savetovali da otkažem ovaj meč da ne bi došlo do još gore povrede i možda još jedne operacije i da ne rizikujem da još pri tom izgubim borbu. Sad već kreće da mi se povraća od ove priče jer sam počeo da ser*** kao Aleksandar Ilić, ali znam da su to radili iz najbolje namere. Da žele da me sačuvaju koliko god mogu, ali izgleda da ne znaju sa kim imaju posla. Stisnuo sam zube, izgurao pripreme bukvalno samo trenirajući kardio, ušao u meč protiv bivšeg UFC borca i KSW šampiona, borio se u kontra gardu i pobedio! Totalna dominacija u jednoj rušenjima i na kraju neslavan način povredom protivnika i predajom smo uzeli pobedu... Ne smatram ja sebe nikakvim mu*onjom i ovo što sam uradio je totalno debilno, ali j**iga, isplati se nekad ići glavom kroz zid. Šaka je OK posle meča, još malo kao nova. Nema odmora, vidimo se 27. juna na Megdan fighting - poručio je Vaso.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA