Vaso Bakočević o meču sa slomljenom šakom: Išao sam glavom kroz zid, takav mi je "majnd set" (VIDEO)

Čuveni MMA borac Vaso Bakočević do detalja nam je opisao šta se dešavalo na meču u Poljskoj i naglasio da takvu ludost nikome ne bi preporučio

  • 2

Vaso Bakočević slavio je u glavnoj borbi FEN 25 večeri, održanoj u poljskoj Ostrodi uprkos prelomu šake. On je posle adrenalinskih pet minuta trijumfovao, kada je došlo do prekida, jer rival Macijej Jevtuško nije mogao da nastavi borbu. Tako se Vaso revanširao za poraz sa KSW 28 iz 2014.

- Prvi revanš u 57 mečeva i prva pobeda. Ja sam svesno ušao u meč rizikujući da ću se ozbiljno povrediti, izgubiti meč koji ne bi trebalo, jer znam da sam bolji od njega, ali i mogućnost da ponovo završim na operacionom stolu. Svi iz mog tima su mi rekli: "Vaso ovaj meč nije vredan toga, odmori se, oporavi se, izbegao si operaciju sad". Ja sam im rekao nema šanse, ulazim u ovaj meč. Idem glavom kroz zid i verujte naći ću način da ga pobedim. To se na kraju i ostvarilo, ali ponavljam takvu ludost nikome ne bih savetovao - tvrdi Bakočević

Vaso Bakočević

Vaso Bakočević tokom intervjua u našem studiju Foto: Telegraf.rs

Sledeći meč ima već 27. juna u Sremskoj Mitrovici na Megdanu protiv Rusa Maksima Soroke u kategoriji do 84kg.

- To je srednja kategorija i u njom sam neporažen do sada imam skor od 13-0. Rangiran sam kao broj 1 borac na Balkanu u toj kategoriji, što je presmešno, a inače se borim u 70kg - kaže Bakočević.

Vaso Bakočević

Vaso Bakočević tokom intervjua Foto: Telegraf.rs

Pričali smo i o ženama u MMA, a Vaso nam je otkrio da li ih prati i ko mu je omljena devojka iz oktagona. Osvrnuli smo se i na UFC turnir koji je nedavno održan u Stokholmu, ali i na naredne i moguće mečeve Habiba Nurmagomedova.

Šta nam je sve Bakočević rekao na ove teme pogledajte u video intrvjuu na početku teksta.

(J.Milivojević/jovana.milivojevic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    18. jun 2019 | 20:15

    Idi kod Mila mali...

  • :)

    19. jun 2019 | 08:41

    A nije ljudi "čuveni" sta vam je. Poznat jeste. Nas najpopularniji borac to sigurno ali jos nije "čuveni".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA